Ladataan

Työntömastotrukkitaitoinen varastotyöntekijä, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 17.12.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 11.12.2017
Työsuhde loppuu: 30.04.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Hei osaava työntömastotrukin kuljettaja! Olit sitten vailla työtä, tai halusit vaihtaa työympäristöäsi - meillä on sinulle paikka tarjolla! Maailman johtavimpiin logistiikkayrityksiimme lukeutuvalla asiakkaallamme on useampi paikka tarjolla osaaville kuljettajille. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, ja työntekopaikka sijaitsee Vantaalla, kehätien varrella. 

Hakemamme henkilöt ovat ajaneet työntömastotrukkia työtehtävissä vähintään kuusi kuukautta. Olet toiminut hektisessä ympäristössä, ja sinulla pysyy langat käsissäsi kovankin paineen alla. Toivomme sinun omaava kohtuullisen Suomen kielen taidon, turvallisuusohjeistuksen ja työkielen ollessa Suomi. Työturvallisuuskortti on plussaa, muttei välttämätön.

Työtehtävät ovat osastosta riippuen joko täyslavakeräilyä tai hyllytystä.

Tunnistitko tehtävästä itsesi? Tarjoamme sinulle alan parhaan palkkauksen arvostetussa yrityksessä. Ilmianna itsesi hakuprosessista vastaavalle henkilölle joko hakemalla tätä paikkaa sivujemme kautta, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vasili.simanov@adecco.fi, tai soittamalla 040 630 0810.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut