Ladataan

Työntekijä työmaasähköistyksen tehtäviin, Oulu

Perustiedot

Sijainti: Oulu
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 08.11.2017
Hakuaika päättyy: 26.11.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 27.11.2017
Työsuhde loppuu: 31.12.2017
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

Asiakkaamme on yksi Euroopan suurimmista konevuokrauskonserneista. Kone- ja laitevuokrauksen lisäksi yritys toimii rakennusalan projektiliiketoiminnassa.


Työn kuvaus:
Haemme nyt heidän osaavien ammattilaistensa joukkoon työntekijää työmaasähköistysten pariin. Työ on määräaikainen ja työtunnit vaihtelevat tilausten mukaan. Palkkaus määräytyy talonrakennusalan työehtosopimuksen ja valitun henkilön osaamisen mukaan.


Toivomme sinulta:
Toivomme sinulta sähköalan koulutusta tai muuta sovellettavaa teknistä koulutusta ja kokemusta sähköalan työtehtävistä. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Oulua, joten oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja sähkötyöturvallisuuskorttia.

Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa. Olet joustava ja luotettava tekijä, joka osaa niin vaadittaessa tarttua itsenäisestikin työtehtäviin.


Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteissa työmaasähköistykseen liittyviä tehtäviä, mm. kaapeleiden vetoa ja laitteiden asennusta.


Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä. Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää hakemus ja CV sivujemme kautta 26.11.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen arkisin klo 15-16 p. 040 649 3121, sanna.raisanen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut