Ladataan

VARASTOTYÖNTEKIJÄ NURMIJÄRVELLE, Nurmijärvi

Perustiedot

Sijainti: Nurmijärvi
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 19.05.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 7-16 arkisin

Kuvaus

Asiakkaamme hakee reipasta varastotyöntekijää päivätyöhön Nurmijärvelle. Työ tehdään ulkokatosvarastossa ja se on palautuvien tuotteiden vastaanottoa, tarkastusta, hyllyttämistä, sekä lähtevien kollien kokoamista. Työssä on paljon käsillä tehtäviä vaiheita ja jonkin verran nostelua, joten hyvä peruskunto on tarpeen. Toivomme, että sinulla on aiempaa varastotyökokemusta. Trukinajotaito vastapainolla on eduksi, muttei välttämätön, sillä trukinajotaito opetetaan työssä. 

Työpaikka sijaitsee Nurmijärvellä, johon ei pääse julkisilla kulkuvälineillä, joten käytössäsi olisi oltava auto työmatkaa varten. Työpaikka on savuton. 

Työ alkaa heti sopimuksen mukaan. Työ on aluksi määräaikainen, mutta jatko on kuitenkin mahdollinen. Asiakkaamme hakee pitkäaikaista työntekijää, joten tehtävään vakinaistuminen on mahdollista. 

Hae tehtävään heti nettisivujemme kautta www.sihti.fi, sillä täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydettyämme. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Mia Kettunen, puh. 040 845 1012.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut