Ladataan

VARASTOTYÖNTEKIJÄ NURMIJÄRVELLE, Nurmijärvi

Perustiedot

Sijainti: Nurmijärvi
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.03.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 08.03.2019
Työsuhde loppuu: 31.05.2019
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 7-16 arkisin

Kuvaus

Asiakkaamme hakee reipasta varastotyöntekijää päivätyöhön Nurmijärvelle. Työ tehdään ulkokatosvarastossa ja se on palautuvien tuotteiden vastaanottoa, tarkastusta, hyllyttämistä, sekä lähtevien kollien kokoamista. Työssä on paljon käsillä tehtäviä vaiheita ja jonkin verran nostelua, joten hyvä peruskunto on tarpeen. Hyvä hakija on savuton ja sinulla on aiempaa varastotyökokemusta. Trukinajotaito vastapainolla on eduksi, muttei välttämätön, sillä trukinajotaito opetetaan työssä. 

Työpaikka sijaitsee Nurmijärvellä, johon ei pääse julkisilla kulkuvälineillä, joten käytössäsi olisi oltava auto työmatkaa varten. 

Työ alkaa heti sopimuksen mukaan. Työ on aluksi vuokratyöpaikka. Asiakkaamme hakee pitkäaikaista työntekijää, joten tehtävään vakinaistuminen on mahdollista. 

Hae tehtävään heti nettisivujemme kautta www.sihti.fi, sillä täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydettyämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Niina Kola-Kettunen, niina.kola-kettunen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.