Ladataan

Vaihetyöntekijä - Lepolan Puusepät Oy, Lohja

Perustiedot

Sijainti: Lohja
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.03.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40 h

Kuvaus

Lepolan Puusepät Oy on puuovien ja ikkunoiden valmistukseen erikoistunut puusepänliike läntisellä Uudellamaalla, Sammatissa.  Yli 50-vuotisen toimintamme lähtökohtina ovat huolellinen suunnittelu, perinteinen puusepänalan käsityötaito ja nykyaikainen teknologia. Valmistamme tuotteitamme myös vähemmän elävistä puumateriaaleista mm. accoyasta tai lämpökäsitellystä puusta. Teemme yhteistyötä kokeneiden rakentamisen asiantuntijoiden ja arkkitehtien kanssa. Asennustyön tekevät luotattavat pitkäaikaiset alihankkijamme.

Etsimme nyt Lepolan Puusepät Oy:lle vaihetyöntekijää puusepänteollisuuden tehtäviin. Työsuhde on alkuun noin puolen vuoden määräaikaisuus, mutta töiden onnistuessa on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteen.

Puualan koulutus tai aikaisempi kokemus puusta elementtinä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on aito kiinnostus alaa ja omaa työtä kohtaan sekä positiivinen asenne ja motivaatio työhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sorminäppäryyttä sekä hyviä kädentaitoja. Olet myös tarvittaessa valmis sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa.

Henkilönä tykkäät tarkkuutta ja huolellisuutta vaativista töistä ja pystyt työskentelemään tehokkaasti laadusta tinkimättä. Haluat lisäksi oppia ja kehittyä työssäsi ja pystyt sekä itsenäiseen että ryhmätyöhön.

Vaihetyöntekijänä toimit osana puusepänteollisuuden tuotantoprosessia ja tehtäviisi kuuluu mm. aihioiden valmistusta, lasitusta ja ikkunoiden tiivistystä. Työtä tehdään yhdessä vuorossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä ammattimaisen työyhteisön tuella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae tehtävää heti osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja antaa Adeccolta Seppo Seunavaara. 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut