Ladataan

Vakituinen metallityöntekijä Vantaalle, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 28.09.2018
Hakuaika päättyy: 21.10.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme metallityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Työtehtäviisi kuulu ohutlevytuotannon erilaiset tehtävät kuten esim. levynleikkaus, särmäys ja NC ohjattujen tuotantokoneiden käyttö. Työtä tehdään päivävuorossa ja työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksemme ja valitun henkilön välille.

Tehtävään etsimme henkilöä, jolta joko löytyy koulutus tai kokemusta metallialalta. Sinun tulee kyetä lukemaan piirustuksia ja työstettävien materiaalien tuntemus on tärkeää. Tehtävä sopii täydellisesti oma-aloitteiselle, huolelliselle ja tunnolliselle henkilölle, joka etsii pitkäaikaista työpaikkaa. Aikaisempi kokemus särmäyspuristimista, kanttikoneista ja levytyöstökeskuksista antaa sinulle hyvät lähtökohdat tehtävässä menestymiseen.

Mikäli kiinnostuit vakituisesta metallityöstä Vantaalla niin laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kuitenkin kaipaat vielä jotain tietoja hakemustasi varten niin soita tai laita viestiä Tomi Kolulle, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut