Ladataan

Vantaalle osaavia työntömasto kuljettajia, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 14.01.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 18.12.2017
Työsuhde loppuu: 31.03.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Etsimme jatkuvasti osaavia työntömastotrukin kuljettajia asiakasyrityksellemme Vantaalle. Mikäli sinulta löytyy työntömaston ajotaidot ja olet työtä vailla, olet etsimämme henkilö. Asiakasyrityksemme on yksi maailman johtavimmista logistiikkayrityksistä, jossa pääset työskentelemään muiden logistiikka-alan ammattilaisten kanssa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työntekopaikka sijaitsee kehätien varrella, Vantaalla. 

Toivomme, että olet ajanut työntömastotrukkia vähintään kuusi kuukautta ja pystyt työskentelemään tarvittaessa paineen alaisena. Asiakasyrityksemme työkieli on suomi, jonka myötä edellytämme kohtuullista suomen kielen osaamista. Työturvallisuuskortti on eduksi, mutta emme edellytä sitä tehtävässä.

Työtehtävät riippuvat osastosta ja ne sisältävät täyslavakeräystä tai hyllytystä.

Sopiiko sinun osaamisesi tähän tehtävään? Hae työskentelemään arvostettuun yritykseen, joka tarjoaa alan parhaimman palkkauksen. Ilmianna itsesi hakemalla tätä tehtävää sivujemme kautta tai voit suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.com tai soittamalla 040 630 4014.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut