Ladataan

Varaosamyyjä, Oulu

Perustiedot

Sijainti: Oulu, Oulu
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 08.01.2018
Hakuaika päättyy: 04.02.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: 05.02.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme Oulun seudulla toimivalle asiakasyrityksellemme VARAOSAMYYJÄÄ.

Työn kuvaus:
Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva päivätyö. Työajoissa toivotaan joustoa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, sillä työ pitää sisällään sesonkiluonteisesti myös päivystystä, mikäli ammatilliset valmiudet tähän riittävät.

Toivomme sinulta:
Toivomme sinulta alan (tai muuta sovellettavaa esim. autopuolen) koulutusta ja työkokemusta maa- ja metsätalous- sekä työkoneiden parissa toimimisesta. Hydrauliikan ja pneumatiikan osaamisella erotut joukosta, mutta tärkeintä on perustietojen omaaminen. Työ on hyvin vahvasti asiakaspalveluun suuntautunutta, joten toivomme aikaisempaa myynnin ja asiakaspalvelun kokemusta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi.

Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen tiimityöskentelijä, johon voi luottaa tiukan paikan tullen. Sinun ei tarvitse olla vielä taidoiltasi ammattilainen, mutta asenteeltasi kyllä. Omaat hyvät tietotekniset taidot, sillä varaosamyyntiä tehdään myös verkkokaupan kautta. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja vastuullista työotetta. Hyvä paineensietokyky ja ripeys ovat ominaisuuksia, joita tehtävässä myös vaaditaan.

Tehtäviisi kuuluu:
Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden, niin yrityspuolen kuin yksityistenkin, palveleminen ja neuvominen varaosamyynnissä. Vastaat osaltasi asiakaspalvelun laadusta ja yritysmielikuvan luomisesta ja työskentelet yhteistyössä yrityksen niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti erinomaisten ja asiantuntevien kollegojen ympäröimänä, työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 04.02.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen arkisin klo 15-16, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut