Ladataan

Varaosataitoinen varastotyöntekijä, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 27.08.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 01.09.2017
Työsuhde loppuu: 31.08.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5h

Kuvaus

Haemme merkittävälle suomalaiselle asiakasyrityksellemme teknisen ymmärryksen omaavaa varastotyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin. Työsuhde on aluksi 6-12 kuukauden määräaikaisuus Adeccon kautta, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistumiseen asiakasyritykseen. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä, ja töitä on satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työntekopaikka sijaitsee Helsingin Metsälässä.

Haettavalta henkilöltä toivotaan löytyvän kokemusta varaosien parista, joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Hyvän pohjan tehtävään antaa esimerkiksi asentajan opinnot, varaosamyyjän opinnot, tai itse hankittu kokemus vaikkapa harrastustoiminnan kautta. Asenne kuitenkin ratkaisee, ja toivomme haettavalta henkilöltä reipasta ja innostunutta asennetta työntekoon, sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. Työssä edellytetään B-ajokorttia.

Työtehtäviisi kuuluu yrityksen varaosien toimittaminen asiakkaille pakettiautolla. Lisäksi työskentelet monipuolisissa varastotehtävissä niin tavaran vastaanotossa, lähettämössä, kuin pakkaamossakin. Työtehtäviisi kuuluu myös varastojärjestelmän ylläpito, sekä inventointi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työn arvostetussa yrityksessä, teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, sekä kannustavan tiimin tuen. Kiinnostuitko? Työ alkaa 1.9.2017, ja etenemme sopivimpien hakijoiden kanssa haastatteluihin heti hakemuksien saavuttua, joten toimi nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa Vasili Simanov, vasili.simanov@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut