Ladataan

Varastotöitä kesälle ja syksylle, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 07.07.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen

Kuvaus

Etsitkö töitä kesälle tai syksylle? Etsimme eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin kesälle ja syksylle varastotyöntekijöitä logistiikka-alan asiakkaillemme. Työt sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja käynnistyvät sopimuksen mukaan. Työajat voivat olla säännöllistä kokopäivätyötä, tai vaihtoehtoisesti keikkaluonteista työntekijän mahdollisuuksien mukaan. Töitä tehdään yleensä joko kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä osaamisesi ja asiakkaamme tilanteen mukaisesti. Työhön kuuluu tyypillisesti esimerkiksi pakkaamista ja keräilyä.

Haemme reippaita ja toimeen tarttuvia tekijöitä. Aikaisempi kokemus varastotöistä sekä trukkien ajamisesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Motivoitunut asenne ja tahto omaksua uusia työtehtäviä ovat työssä avainasemassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätä meille hakemuksesi ja CV:si jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Mia Kettuselta, mia.kettunen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut