Ladataan

Varastotyöntekijä - Oy Sisu Auto Ab, Raasepori

Perustiedot

Sijainti: Raasepori
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.03.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40 h

Kuvaus

SISU on suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote.

Yrittäjävetoinen, vahvassa kasvussa oleva Sisu Auto suunnittelee, markkinoi, myy ja valmistaa Sisu kuorma-autoja. Konsernin palveluksessa olevien runsaan 100 erikoistuneen ja sitoutuneen henkilön lisäksi työllistämme välittömästi runsaat 300 yhteistyökumppaneittemme kotimaassa työskentelevää tuotanto- ja jälkimarkkinointihenkilöä.


Haemme Sisu Autolle Karjaalle varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja nopeakin aloitus on mahdollista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää varastoalan koulutusta tai vähintään aikaisempaa työkokemusta varastotehtävistä sekä vastapainotrukin käytöstä. Olet aidosti kiinnostunut tehtävästä ja omasta työstäsi sekä halukas kehittämään ammatillista osaamista ja oppia uusia asioita.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu normaaleja varastotöitä kuten hyllytystä, keräilyä ja varaston järjestelyä sekä tavaroiden siirtelyä trukilla. Lisäksi tehtäviin kuuluu kuormien purku trukilla, lavoilla olevien raskaan kaluston osien lajittelu listojen mukaisesti sekä jako eri tuotantolinjoihin. Työtä tehdään päivätyönä yhdessä vuorossa.


Henkilönä olet huolellinen, oma-aloitteinen, jämäkkä ja tarkka erityisesti numeroiden kanssa. Otat vastuun omasta työstäsi, mutta pystyt toimimaan myös pienemmässä ryhmässä. Olet myös valmis sitoutumaan tehtävään pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme sinulle aluksi puolen vuoden työsuhteen henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua Sisu Autolle. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Seppo Seunavaara. 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut