Ladataan

Varastotyöntekijä Espooseen, Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Vuokratyö
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Etsimme nyt asiakkaallemme reipasta varastotyöntekijää Espooseen. Työsuhde on kuuden kuukauden määräaikaisuus. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista lauantaihin. Viikkotyötunteja on 25-37,5 h / vko, mutta todennäköisesti kuitenkin 37,5 h / vko.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta varastotyöstä, mutta sinulle annetaan kuitenkin kattava perehdytys tehtävään, joten tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia uutta. Tekninen osaaminen ja uusien asioiden nopea omaksuminen edesauttavat työssä menestymisessä. Olet omatoiminen, motivoitunut, sitkeä ja uuden oppimisesta innostunut. Tunnet ylpeyttä tekemästäsi työstä ja haluat sitoutua siihen pitkäksi aikaa.

Varastotyöntekijän tehtävät koostuvat pääasiassa tuotteiden keräilystä ja tavaran vastaanotosta. Käytät työssäsi lisäksi tuotannonohjausjärjestelmää, joten et pelkää tietokoneella työskentelyä.Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR- konsultti Pietari Kuronen. pietari.kuronen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut