Ladataan

Varastotyöntekijä Keravalle, Kerava

Perustiedot

Sijainti: Kerava
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 28.05.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 29.05.2017
Työsuhde loppuu: 31.08.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme asiakaspalvelijaa varastotyöhön Keravalle. Työ on kokoaikatyötä ja alkaa heti oikean henkilön löydyttyä tehtävään. Työt kestää elo- tai syyskuun loppuun.

Etsimältämme henkilöltä löytyy asennetta, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.  Olet ahkera ja positiivinen henkilö, joka kykenee itsenäiseen työhön. Sinulla on hyvä englannin kielen taito ja ruotsin kielen taito on plussaa. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy asiakaspalvelu- tai varastotyön kokemusta. Sinulta löytyy B-ajokortti ja trukilla ajotaito lasketaan eduksesi.

Työtehtäviisi kuuluu varastotyöt, kuten tuotteiden hyllytys, keräily, pakkaus ja kuormien purku sekä tuotteiden kuljetus asiakkaille.  Toimenkuvaasi kuuluu lisäksi asiakaspalvelun hoitaminen kasvotusten, puhelimitse sekä sähköpostitse. 

Arvokkaan työkokemuksen lisäksi tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Hae tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Anita Fokin p. 040 632 6465 tai anita.fokin@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut