Ladataan

Varastotyöntekijä Oriolalle, Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Rekrytointi

Kuvaus

Oriola tarjoaa palveluita terveydenhuollon toimijoille, jotka haluavat menestyä Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Oriola panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja laajaan palveluvalikoimaan kattaen lääkejakelun, terveydenhuollon kuluttajatuotteet sekä muut räätälöidyt palvelut. Oriola on osa suomalaista Oriola-KD-konsernia. Oriola-KD yhdistää kuluttajat ja lääkeyritykset ainutlaatuisella tavalla. Oriola-KD avaa lääkeyrityksille tehokkaan pääsyn markkinoille ja edistää ihmisten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet, terveydenhuollon kuluttajatuotteet ja palvelut toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Oriola-KD:n liikevaihto jatkuvien liiketoimintojen osalta vuonna 2015 oli 1,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä marraskuussa 2016 oli n. 2 900 henkilöä. Oriola-KD Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoja: www.oriola.fi


Haemme nyt Oriolalle Espoon Mankkaalle neljää varastotyöntekijää vakituisen henkilöstön koulutusten ajaksi. Kyseessä on suorarekrytointi, ei vuokratyö.

Työtehtäviin kuuluvat tuotteiden keräily, hyllytys ja muut mahdolliset varastotyöt. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan ja kestää syyskuun 2017 loppuun asti. Töitä tehdään arkisin 2-vuorotyönä (joka toinen viikko aamuvuoroa, joka toinen viikko iltavuoroa). Palkkauksena noudatetaan Kaupan alan varastotyön työehtosopimusta. 

Haemme tarkkoja, reippaita ja vastuullisia työntekijöitä. Työssä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Työ on seisomatyötä, muttei kuitenkaan fyysisesti raskasta. Tehtäviin perehdytetään, eikä aiempi kokemus varastotyöstä ole välttämätöntä. 

Jos tämä määräaikainen varastotyöntekijän paikka tuntuu omalta, täytä pikaisesti hakemus tai lähetä ansioluettelo ja hakemus sähköpostilla. Lisäkysymyksiin vastaa Maiju Pussinen / maiju.pussinen@adecco.fi.

Rekrytointipalvelu Sihti Oy on henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin notkea ammattilainen. Toteutamme johtajien ja asiantuntijoiden osuvia rekrytointeja, suorahakuja ja henkilöstövuokrausta. Olemme yritysten johdon ja henkilöstön kokonaisvaltainen kumppani. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös liiketoiminnan kehittämispalvelut ja soveltuvuuden arvioinnit. Rekrytointipalvelu Sihti Oy on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut