Ladataan

Varastotyöntekijä kansainväliseen terminaaliin, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa, Helsinki, Espoo
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 16.06.2017
Hakuaika päättyy: 31.07.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 26.06.2017
Työsuhde loppuu: 31.12.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40h/vko

Kuvaus

Haemme lentokentän läheisyydessä sijaitsevalle asiakkaallemme työntömastotrukinkuljettajia ja korkeakeräilytrukinkuljettajia 3-vuorotyöhön. Työsuhteet ovat alkuun määräaikaisia, mutta ripeille ja oma-aloitteisille osaajille on tarjolla mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.Työtunteja on tarjolla työsuhteen aikana 40 tuntia viikossa, ja työdä tehdään arkisin. Tällä hetkellä on tarjolla työsuhteita niin heinä-elokuun ajaksi, kuin pidemmäksikin aikaa.

Ideaalihakijamme ovat käyttäneet työntömastotrukkia tai korkeakeräilijää aikaisemmin työtehtävissä. Kuitenkin asenne ratkaisee, ja jos sinulla on jotain muuta trukinajotaitoa taustalla, niin se on sinulle eduksesi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa työkokemusta kiireisessä terminaaliympäristössä. Työssä olet ripeä, ja osaat oma-aloitteisesti tarttua toimeen.

Työtehtävät vaihtelevat siitä riippuen, mihin osastoon työllistyt. Työ voi painottua vastaanotto ja hyllytystehtäviin, tai keräilyyn. Työssä käytetään sekä työntömastotrukkia ja korkeakeräilijää, ja tehtävä katsotaan jokaisen kandidaatin kohdalla tapauskohtaisesti.

Tarjoamme sinulle alan parhaan, AKT huolinta-alan TES:n mukaisen palkkauksen, monipuoliset työtehtävät, sekä mahdollisuuden kerryttää työkokemusta johtavassa logistiikka-alan yrityksessä. Aloitus tehtävässä on joustavasti kevään aikana, mutta täytämme paikat sitä mukaa kun löydämme sopivat osaajat. Ole siis nopea! Kiinnostuitko? Hae paikkaa oheisen linkin kautta, tai ota yhteyttä suoraan puhelimitse. Hakua hoitaa Vasili Simanov, 040 630 0810, vasili.simanov@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut