Ladataan

Varastotyöntekijä, Elintarvikeala, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 12.07.2017
Hakuaika päättyy: 31.08.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 01.08.2017
Työsuhde loppuu: 31.12.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40h vko

Kuvaus

Haemme tunnetulle ja arvostetulle elintarvike-alan asiakkaallemme kahta työntekijää varastotyötehtäviin. Työ on 2-vuorotyötä, ja työajat ovat välillä 7:00-23:00. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana. Alustava työsopimus on noin 3-4kk mittainen, ja hyville työntekijöille on tarjolla pitkäaikainen työ. Työntekopaikka sijaitsee Itä-Vantaalla.

Hakemamme henkilöt omaavat hyvä fyysisen kunnon, ja viihtyvät rutiininomaisessa työssä. Aikaisempaa työkokemusta työhön ei vaadita, mutta katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen elintarvike-alalta tai varastotyötehtävistä henkilövalinnoissa. Työkielenä on Suomi.

Työtehtäviisi kuuluu positiosta riippuen joko tavaroiden keräilyä terminaalissa, satunnaisesti trukkia käyttäen, tai pakkaustyötä asiakkaan tuotteiden parissa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, työt mielenkiintoisessa ympäristössä, sekä elintarvikealan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi sivujemme kautta. Hakuprosessia hoitaa Vasili Simanov, vasili.simanov@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.