Ladataan

Varastotyöntekijä, Keikkatyö, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 27.08.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 31.07.2017
Työsuhde loppuu: 30.09.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen
Viikkotyöaika: 16-40h

Kuvaus

Haemme reippaita jo näppäräsormisia varastotyöntekijöitä Vantaan lentokentän läheisyydessä sijaitsevalle asiakkaallemme tasaamaan ruuhkahuippua. Töitä on tarjolla sinun toiveidesi mukaan 3-5 kertaa viikossa ainakin elo-syyskuun ajan, mahdollisesti pidempään. Työvuorot ovat arkisin klo 7:30-16:00.

Hakemamme henkilöiltä ei vaadita aikaisempaa työkokemusta, vaan asenne ja motivaatio ratkaisee. Viihdyt nopeatempooisessa työympäristössä, ja omaat hyvät tiimityöskentelyvalmiudet. Hyvä fyysinen kunto on plussaa. Työkielenä on Suomi.

Työ tapahtuu asiakkaamme keskusvarastolla. Työtehtäviisi kuuluu mm. tuotteiden pakkaamista, kuorman purkua, sekä muita asiakkaan määrittelemiä työtehtäviä.

Tarjoamme sinulle joustavan työn rennon sosiaalisessa työympäristössä, sekä kaupan alan työehtosopimuksen palkkataulukko B2 mukaisen palkkauksen. Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuprosessia Sihdillä hoitaa Maiju Pussinen, maiju.pussinen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.