Ladataan

Varastotyöntekijä, Oulu

Perustiedot

Sijainti: Oulu
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 02.11.2017
Hakuaika päättyy: 19.11.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme LVI-alalla toimivalle asiakkaallemme myynnillistä ja asiakaspalveluhenkistä varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työ on päivätyötä ja valmius aikaisiin aamuvuoroihin on oltava. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamiseen verraten joko Kaupan alan työehtosopimuksen tai sopimuspalkkauksen mukaisesti.

Aikaisempi kokemus vastaavista varaston/logistiikan työtehtävistä sekä alan peruskoulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Luotettavuus ja laatu kuvaavat työntekoasi eikä hymysi hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. Osaat toimia niin tiimin jäsenenä kuin ottaa myös vastuun itsenäisistäkin työtehtävistä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu artikkeleiden keräily tilausten mukaisesti, hyllyttäminen ja pihavaraston ylläpitäminen sekä kuormien purkaminen ja lastaaminen. Niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden palvelu on olennainen osa työtäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä Adeccon tarjoamat edut. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi. Lähetä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 19.11.2017. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Annukka Sulonen arkisin klo 15-16, p. 040 687 2632, annukka.sulonen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut