Ladataan

Varastotyöntekijöitä Juvanmalmille, Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 20.11.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Oriola tarjoaa palveluita terveydenhuollon toimijoille, jotka haluavat menestyä Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Oriola panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja laajaan palveluvalikoimaan kattaen lääkejakelun, terveydenhuollon kuluttajatuotteet sekä muut räätälöidyt palvelut. Oriola on osa suomalaista Oriola-KD-konsernia. Oriola-KD yhdistää kuluttajat ja lääkeyritykset ainutlaatuisella tavalla. Oriola-KD avaa lääkeyrityksille tehokkaan pääsyn markkinoille ja edistää ihmisten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet, terveydenhuollon kuluttajatuotteet ja palvelut toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Oriola-KD:n liikevaihto jatkuvien liiketoimintojen osalta vuonna 2015 oli 1,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 350 henkilöä. Oriola-KD Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoja: www.oriola.fi

Haemme Oriolalle Espoon Juvanmalmille kuutta henkilöä varastotöihin määräaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla reippaille ja tarkoille työntekijöille 37,5 h /viikko. Työajat arkisin tällä hetkellä klo 8-16:00 mutta saattaa muuttua loppuvuotta kohden klo 10-18.00. Työ alkaa heti kun sopivat henkilöt ovat löytyneet, työn kesto 3 kk aloituspäivästä.

Työtehtäviin kuuluu saapuvan tavaran tarkistamista, mittaamista sekä hyllytystä. Trukinajotaito katsotaan eduksi, mutta ei pakollista. Riittää, että on valmis opettelemaan. Palkkaus määräytyy kaupan varasto TES:n mukaisesti alkaen 11,22€/h.

Lisätiedot tehtävästä:
SIhti Etelä-Suomi Oy / Susanne Gustafsson p. 050-444 4471 (arkisin 8-16.00) tai susanne@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut