Ladataan

Varastotyöntekijöitä Oriolaan , Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 17.04.2017
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Oriola tarjoaa palveluita terveydenhuollon toimijoille, jotka haluavat menestyä Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Oriola panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja laajaan palveluvalikoimaan kattaen lääkejakelun, terveydenhuollon kuluttajatuotteet sekä muut räätälöidyt palvelut. Oriola on osa suomalaista Oriola-KD-konsernia. Oriola-KD yhdistää kuluttajat ja lääkeyritykset ainutlaatuisella tavalla. Oriola-KD avaa lääkeyrityksille tehokkaan pääsyn markkinoille ja edistää ihmisten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet, terveydenhuollon kuluttajatuotteet ja palvelut toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Oriola-KD:n liikevaihto jatkuvien liiketoimintojen osalta vuonna 2015 oli 1,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä marraskuussa 2016 oli n. 2 900 henkilöä. Oriola-KD Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoja: www.oriola.fi


Haemme asiakkaallemme Oriolaan Espoon Mankkaalle varastotyöntekijöitä.

Tehtävä edellyttää erityistä tarkkuutta ja vastuullista työotetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus varastotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.
Tehtäviin kuuluvat tuotteiden keräily, hyllytys ja muut mahdolliset varastotyöt. Määräaikainen työ alkaa heti sopimuksen mukaan ja sitä on tarjolla syyskuun loppuun 2017 asti. Töitä tehdään arkisin 2-vuorotyönä (joka toinen viikko aamuvuoroa, joka toinen viikko iltavuoroa).  Palkkauksena noudatetaan Kaupan alan varastotyön työehtosopimusta.
Haemme joukkoomme positiivista ja energistä tiimityöskentelijää. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kerätä kokemusta varastotyöstä mielenkiintoisella toimialalla. Saat työssäsi kattavan perehdytyksen, mukavan työyhteisön sekä kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen palkan.
Me Oriolassa kannamme vastuun, olemme avoimia, työskentelemme yhdessä ja olemme aloitteellisia. Jos koet arvomme omiksesi ja innostuit tehtävästä, lähetä hakemus heti, sillä paikat täytettään sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Jos tämä määräaikainen varastotyöntekijän paikka tuntuu omalta, laita pikaisesti hakemus. Lisäkysymykset Maiju Pussinen / Rekrytointipalvelu Sihti, maiju.pussinen@adecco.fi.

Rekrytointipalvelu Sihti Oy on henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin notkea ammattilainen. Toteutamme johtajien ja asiantuntijoiden osuvia rekrytointeja, suorahakuja ja henkilöstövuokrausta. Olemme yritysten johdon ja henkilöstön kokonaisvaltainen kumppani. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös liiketoiminnan kehittämispalvelut ja soveltuvuuden arvioinnit. Rekrytointipalvelu Sihti Oy on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut