Ladataan

Varastotyöntekijöitä Porvooseen, Porvoo

Perustiedot

Sijainti: Porvoo, Helsinki, Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 30.05.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 03.06.2019
Työsuhde loppuu: 30.08.2019
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Näytön jälkeen sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Työ sisältää erilaisia varastotehtäviä tavaran vastaanottamisesta lähettämiseen. Työntekopaikka sijaitsee hyvällä sijainnilla Porvoossa, noin puolen tunnin ajomatkan päästä Vantaalta.

Etsimme henkilöä, joka on aidosti kiinnostunut varastotyöstä ja on halukas kehittymään varastoalalla. Aikaisempi varastotyökokemus katsotaan eduksi. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään tässä tehtävässä. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.

Työtehtävät vaihtelevat tavaran vastaanotosta lähettämiseen. Mahdollisuutena on kasvattaa omaa osaamistaan useilla osastoilla oman oppimishalukkuuden ja yrityksen tarpeiden mukaan.

Mikäli kiinnostuit työskentelystä suomalaisessa perheyrityksessä, ilmianna itsesi jättämällä rohkeasti hakemus! Voit myös suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo haun aikana.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut