Ladataan

Varastotyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 30.04.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 03.04.2018
Työsuhde loppuu: 31.08.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Haemme asiakasyrityksillemme varastotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Näytön jälkeen mahdollisuutenasi on työllistyä pidemmäksi aikaa. Työtehtävät voivat sisältää tavaran vastaanotosta lähettämiseen. Työt sijaitsevat Vantaalla.

Voit olla joko varastoalasta kiinnostunut tai jo pidemmän kokemuksen varastotyöskentelystä hankkinut henkilö. Etsimämme henkilö on oppimishaluinen ja ahkera. Katsomme aikaisemman kokemuksen varastotöistä eduksi, etenkin pinoamisvaunukokemuksen. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään varastotehtävissä. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.

Työtehtävät vaihtelevat asiakasyrityksittäin ja osastoittain. Pyrimme löytämään juuri sinun osaamiselle ja kokemukselle sopivimman työpaikan lukuisista asiakasyrityksistämme.

Jätä hakemus ja CV :si mahdollisimman nopeasti. Etsitään sinulle yhdessä sinulle sopiva työpaikka. Voit myös suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo haun aikana.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut