Ladataan

Varastotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.07.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme asiakkaillemme jatkuvasti varastotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle, pääasiallisesti vuokratyösuhteisiin. Etsimillämme hakijoilla on jo jonkin verran kokemusta varastotyöstä ja trukinajotaito. Luonteeltasi olet reipas, oma-aloitteinen ja tiimityötaitoinen tekijä, jolla on hyvä asiakaspalveluasenne. Olet luonteeltasi avoin uusille haasteille ja tehtäville. Opit nopeasti uusia asioita ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Tehtävät sisältävät usein monipuolisia varastotehtäviä, mm. pakkaamista, tavaroiden vastaanottoa, keräilyä, lavojen hyllytystä ja trukilla ajoa. Työntömastotrukkitaito on eduksi monessa tehtävässä. Työt ovat pääasiallisesti vuorotyötä, joko kahdessa tai kolmessa vuorossa. Työt sijoittuvat pääkaupunkiseudulle, usein Vantaan, Helsingin tai Espoon alueille.

Haastattelemme hakijoita koko ajan ja täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä -toimi siis pian. Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi jo tänään.


Lisätietoja avoimista tehtävistä antaa Niina Kola-Kettunen sähköpostitse niina.kola-kettunen@adecco.fi tai puhelimitse 040 682 2644.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut