Ladataan

Varastotyöntekijöitä pientavarakeräilyyn, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 06.04.2017
Hakuaika päättyy: 15.06.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 01.05.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40/h Vko

Kuvaus

Haluatko tehdä varastotyötä kansainvälisessä ja arvostetussa yrityksessä? Puuttuuko sinulta kokemusta alalta, mutta intoa löytyy sitäkin enemmän? Oletko kiinnostunut pidempiaikaisesta työsuhteesta hyvällä palkkauksella? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, niin lue alla lisää!

Haemme isolle asiakkaallemme Vantaalle lentokentän läheisyyteen varastotyöntekijöitä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana. Työsuhde on aluksi määräaikainen, ja hyville työntekijöille on erinomainen mahdollisuus joko pidempiaikaiseen sopimusjatkoon, tai rekrytointiin asiakkaamme omille kirjoille. Työ on kolmivuorotyötä.

Hakemamme henkilöiden tärkeimmät ominaisuudet ovat ripeys ja tarkkuus. Työssä on paljon opeteltavaa, ja sinun pitää pystyä omaksumaan uudet asiat nopeasti. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen kielen taitoa, sekä sujuvaa englantia. Katsomme eduksesi suoritettuja logistiikka-alan opintoja / tai aikaisempaa kokemusta varastotyötehtävistä.

Työtehtäviisi kuuluu pientavarakeräily, tilausten pakkaaminen sekä lähettäminen, rahtikirjojen teko, sekä muita osaston työtehtäviä.

Tajoamme sinulle mielekkään ja pidempiaikaisen työn, mukavan työyhteisön sekä motivoivan palkkauksen. Jos kiinnostuit, niin hae tehtävää ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hakuprosessia hoitaa Vasili Simanov. Lisätiedot tehtävästä sähköpostilla : vasili.simanov@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut