Ladataan

Vastaava tuottaja (sijaisuus), Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 06.02.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 15.03.2017
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Tampere-talo on sisällöltään Suomen monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka tuottaa vuosittain lähes 700 erilaista tapahtumaa oopperasta ja balettivierailuista lastenkulttuuriin, rock- ja pop-konsertteihin, kokouksiin, messutapahtumiin, seminaareihin sekä kansainvälisiin kongresseihin. Tampere-talon liikevaihto ja muut tuotot ovat vuosittain n. 14 miljoonaa euroa, ja sen lähes 700 tapahtumassa käy vuosittain n. 355 000 kävijää. Talossa on vieraillut historiansa aikana 7,2 milj. erillistä kävijää. Nyt käynnissä olevan toiminnallisen uudistushankkeen myötä Tampere-taloon rakennetaan uutta sekä remontoidaan vanhaa. Tove Janssonin originaaliteoksista koostuva maailman ainoa ja ensimmäinen Muumimuseo avataan Tampere-talon tiloissa 17. kesäkuuta 2017 Tampereen taidemuseon toimesta. Uudistushankkeen yhteydessä Talossa on avattu myös uusia tapahtumatiloja, ravintolapalveluita, myymälä sekä mm. Tove Janssonin kirjallisesta tuotannosta koostuva Muumimuseon lukukirjasto.
 
 
Uudistuva Tampere-talo hakee joukkoonsa tapahtumien, kulttuurin ja ihmisten kohtaajia, jotka loistavat ammatissaan ja vakuuttavat asiantuntijuudellaan.
 
Uuteen yksikköön, teknisten tuottajien tiimiin, etsitäänkin
 
VASTAAVAA TUOTTAJAA (sijaisuus)
 
Teknisten tuottajien tiimi tulee toimimaan vastuullisessa tehtävässä myynnin ja tuotannon rajapinnassa, osallistuen aktiivisesti Tampere-talon noin 650 vuosittaisen tapahtuman suunnitteluun, myyntiin, budjetointiin ja tuotantoon. Sinulta odotetaan näkemystä ja osallistumista tuotannon ja myynnin ohjausjärjestelmien sekä muiden työkalujen kehittämiseen.
 
Tehtävässä keskeisiä osa-alueita ovat tuotantoprosessin ja tuotannon laadunvalvonta, johtaminen ja kehittäminen. Keskeisiä tehtäväkokonaisuuksia ovat tuotantojen budjetointi ja kannattavuuden seuranta, tuotantoresurssien kustannustehokas suunnittelu ja käyttö, tiimin osaamisen kehittäminen ja ylläpito, sekä yhteistyön ylläpito ja varmistaminen myynnin ja tuotannon eri tiimien kanssa.
  
Odotamme sinulta monipuolista ja vankkaa tapahtumamyynnin ja -tuotannon osaamista, prosessien ja ihmisten johtamisen taitoja, toiminnan ja työkalujen kehittämisnäkemystä sekä muutoksen läpivientikykyä. Tehtävä on itsenäinen asiantuntijatehtävä, jossa työskennellään joustavina työaikoina.
 
Tehtävän hakuaika päättyy 6.2.2017. Kyseessä on vuoden mittainen sijaisuus. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Konkka, p. 050 354 6980. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut