Ladataan

Vastaava työnjohtaja Helsinkiin, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 03.01.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme rakennusalan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA asuntotuotannon uudisrakentamiseen Helsinkiin.

Hoidat sinulle annettujen projektien valmistelua, osallistut tarvittaessa tarjouslaskentaan ja olet avainhenkilö projektien käytännön toteutuksessa alusta loppuun. Vastaat projektisi tuotannosta, kustannushallinnasta, laadusta, työturvallisuudesta ja ympäristöasioista sekä toimit työmaasi henkilöstön esimiehenä. 

Koulutustaustan tulee olla vähintään rakennusinsinööri tai rakennusmestari ja omaat kokemusta vastaavan työjohtajan tehtävistä. Sinulla on laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa ja kehität työtäsi asiakaslähtöisesti. Sinulla on vuorovaikutteiset esimiestaidot, joiden avulla johdat työmaahenkilöstöä sekä kehität työntekijöitä ja työryhmiä.

Asiakkaamme tarjoaa nuorekkaan modernin työympäristön ja osaavan tiimin ympärillesi. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa osaamistasi yrityksen sisällä kykyjesi ja halujesi mukaan. 
 
Hae tehtävään jo heti. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Liisa Jenkins puh. 040 480 4028 , liisa.jenkins@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut