Ladataan

Vesileikkauskoneen käyttäjä, 2 hlö, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 29.10.2017
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Haemme kahteen erilaiseen vesileikkaajan tehtävään tekijöitä asiakasyrityksellemme Tampereelle. Toinen tehtävistä on vesileikkaajan tehtävä, toinen taasen abrasiivileikkaaja. Työ on kokoaikaista kaksivuorotyötä.

Vesileikkaaja (koneet leikkaavat pelkällä vedellä):

Työskentelet neljän hengen tiimissä koneenkäyttäjänä. Tehtäviäsi on mm. ohjelmien lataus koneelle, materiaalin syöttö, kappaleiden purku pöydältä, kuvien luku ja kappaleiden mittaus. Ajat useampaa konetta samanaikaisesti. Työ on kaksivuorotyötä.

Abrasiivileikkaaja (koneet leikkaavat hiekan ja veden sekoituksella):

Työskentelet pääsääntöisesti yksin koneenkäyttäjänä. Työtehtäviin kuuluu mm. ohjelmien lataus koneelle, materiaalin syöttö, kappaleiden purku koneen pöydältä, tuotteiden pesu, kuivauskaappiin asettaminen, tuotteiden putsaus ja pakkaus ja kuvien luku. Abrasiiviileikkaaja ajaa kahta konetta samanaikaisesti. 

Etsimällämme henkilöillä on hyvä motivaatio työhön, iloinen asenne ja halu oppia uutta. Työ on jokseenkin fyysistä, joten hyvästä kunnosta ei ole haittaakaan. Arvostamme tietysti aikaisempaa kokemusta vesileikkauksesta tai muuta teknistä kokemusta. Kuvien lukutaitoa odotamme sinulta myös. Tärkeintä meille on kuitenkin hyvä työmotivaatio, joustavuus ja ahkeruus. Eduksi katsomme valmiuden kolmivuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn menestyvässä yrityksessä. Tehtävissä menestymiseksi saat taustallesi mukavan ja osaavan työporukan.

Hae pian, teemme haastatteluita jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut