Ladataan

Vesileikkauskoneenkäyttäjä, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere, Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.03.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40h

Kuvaus

Haemme ammattitaitoista vesileikkauskoneenkäyttäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen muovialan asiakasyrityksellemme Tampereelle.

Käytössäsi on NC ohjattu vesileikkuukone. Työ on luonteeltaan sellaista, että reippaus, tarkkuus ja huolellisuus ovat tekijälle tärkeitä ominaisuuksia. Työssäsi käytät NC ohjattua tuotannon konetta, jolla tehdään vesileikkausta esim. muoville. Tehtävääsi ei kuulu ohjelmointi, työmääräimet saat valmiina. Osaathan kuitenkin lukea piirrustuksia. NC-ohjelmien ja ohjauksen käyttö, vesileikkaustyö ja tuotteiden pakkaus kuuluvat päivittäisiin tehtäviisi.

Etsimällämme henkilöllä on hyvä motivaatio työhön, iloinen asenne ja oma-aloitteinen työskentelytapa. Työ on jokseenkin fyysistä, joten hyvästä kunnosta ei ole haittaakaan. Arvostamme tietysti aikaisempaa kokemusta vesileikkauksesta tai muusta tuotannon työstä. Kaikista tärkeintä meille on motivaatio ja mahdollisuudet/halu oppia tehtävä. Erilaisten muovien materiaalituntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä. Tehtävissä menestymisen tueksi saat taustallesi mukavan ja osaavan työporukan. Työ on kokoaikainen 2-vuorotyö, mutta Sinulla tulee olla valmius myös 3-vuorotyöhön. 

Etsimme pitkäaikaista tekijää, joka pystyy sitoutumaan tehtävään pitkäksi aikaa. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myöhemmin työllistyä suoraa asiakasyritykseemme.

Hae pian, teemme haastatteluita jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut