Ladataan

Vientiassistentti Safeplast Oy, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 30.06.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Safeplast Oy:n pääpaikka sijaitsee Tampereella. Kotimaisesta tuotannosta lähes 85 % menee vientiin kaikkiin maanosiin. Yrityksellä on lisäksi tuotantolaitos Essexissä, Kanadassa (Safeplast NA 2010) ja myyntiyhtiö sekä paikallinen varasto Kiinassa. Yritys on osa SNT-Group Oy:tä, jonka eri yksiköt ovat vuodesta 1948 valmistaneet ja tuottaneet tarvikkeita ja palveluja eri teollisuudenaloille.

Safeplast Oy valmistaa ja myy korkealaatuisia muovisia ja tekstiilisiä letkunsuojatuotteita sekä letkujen niputustuotteita useisiin eri käyttökohteisiin. Safeplastin asiakkaisiin ja loppukäyttäjiin kuuluvat maailman johtavat hydrauliikan ja pneumatiikan tukkurit ja jälleenmyyjät sekä merkittävät laite- ja konevalmistajat. 

Nyt haemme vientitiimiin vanhempainvapaan sijaisuuteen

VIENTIASSISTENTTIA

Vientiassistentin tehtävät koostuvat pääosin vientiasiakirjojen teosta ja tilaustenkäsittelystä.Pidät lisäksi yhteyttä asiakkaisiin ja huolitsijoihin.Toivomme hakijoilta:

-	aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
-	sujuvaa saksan kielitaitoa
-	sujuvaa englannin kielitaitoa
-	omatoimisuutta
-	työhön tarttuvaa asennetta
-	yhteistyötaitoja

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ketterässä ja kansainvälisessä organisaatiossa. Työ alkaa 12 kuukautta kestävässä määräaikaisessa työsuhteessa, mutta sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kyselyt tehtävään liittyen: Henri Rantanen, Rekrytointipalvelu Sihti Oy p. 0504444457. Hakemukset palkkatoiveineen 30.6.2018 mennessä osoitteeseen www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut