Ladataan

Vientiassistentti, Pegasor Oy, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 11.10.2017
Hakuaika päättyy: 22.10.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Pegasor Oy on erikoistunut pienhiukkasten monitorointiin tarkoitettujen antureiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen. Tuotteitamme ja teknologiaamme käytetään laajasti erilaisissa päästömittauksissa ja ilman laadun monitoroinnissa globaalisti kasvavilla cleantech -markkinoilla. Asiakkaitamme ovat mm. maailman johtavat autoteollisuuden alan yritykset. Pegasor on perustettu v. 2008 ja kuuluu amerikkalaiseen CoorsTek –konserniin.

Haemme nyt tiimiimme VIENTIASSISTENTTIA

    
Vientiassistenttina hoidat päivittäisiä vientiin liittyviä tehtäviä ja monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat myös talouden tehtävät kuten osto- ja myyntireskontran hoitaminen, laskutus ja tiliöinnit sekä muut yleiset toimistotyöt. Käytössämme on Netvisor-ohjelmisto.

Odotamme sinulta kokemusta avustavista viennin ja taloushallinnon tehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja toimeentarttuva sekä hoidat itsenäisesti oman tehtäväkenttäsi. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ulkomaisten jälleenmyyjien ja agenttien kanssa. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Hae tehtävään 22.10.2017 mennessä osoitteessa www.sihti.fi. Lisääthän hakemustekstiin palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut