Ladataan

Viherkasvialan moniosaaja, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.07.2017
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Uskallatko työntää sormet multaan? Omaatko vihersilmää sisustamiseen? Oletko huumorilla lannoitettu?
 
Jos näin, niin suurennuslasimme kohdistuu juuri sinuun! Etsimme nimittäin asiakkaallemme Viherviisikolle reipasta viherkasvialan moniosaajaa pääkaupunkiseudun kohteeseen. Haluatko toimia vihersisustamisen kulmakivenä? 
 
Tarjolla on sinulle todella monipuolinen toistaiseksi jatkuva työtehtävä. Sinun on mahdollista kuokkia oma kasvualustasi toiveittesi mukaiseksi. Pienestä siemenestä se isokin kasvi kasvaa.
 
Työtehtäväsi tulisivat olemaan monipuolisia ja mielekkäitä. Jos omaat B ajokortin ja uskallat pyörittää pakun rattia, oletkin jo huomaamatta hyvää matkaa ajamassa mukaville pk-seudun asiakkaille. Hyvällä asiakaspalvelukokemuksellasi on ilo kohdata mukavat asiakkaat ja heidän toiveensa.  Onnistuneissa asiakaskohtaamisissa tarvitaan vain oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Jos sinulla on vielä ripaus luovuutta ja kukkivaa kekseliäisyyttä se varmasti auttaa onnistumisessa. 
Et pelkää karpaloita, joita otsallesi saattaa syntyä. Ne ovat vain ahkeruuden merkki. 
 
Työtehtävä muokkaantuu siis osittain tekijän mukaan. Nyt Sinulla itselläsi on mahdollisuus kehittyä ja kehittää uusia toimintatapoja.  Kasvituntemus tai vastaavat taidot auttavat tehtävässä menestymisessä. Istutustyöt, kasvien asettelu sekä yrityksen oman varaston ja tavaran vastaanotto kuuluvat viikottaiseen toimikuvaasi.
Olet myös supermies/nainen kunnossa, sillä tehtävässä nostetaan ja kannetaan kasveja erilaisiin paikkoihin sisälle ja ulos, niin kesällä kuin talvellakin. 
 
Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan sinulle eduksi.
 
Täällä sinua odottavat turvakengät ja mukavat housut. Mahdutko niihin, tule kokeilemaan! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! 
 
 
Kurkkaa tätä upeaa viheralan yritystä osoitteesta www.viherviisikko.fi. 
 
Viherviisikon reippaisiin työntekijöihin ja iloiseen yrityskulttuuriin pääset tutustumaan täällä https://www.instagram.com/viherviisikko/
 
Rekrytointiprosessista vastaa Rekrytointipalvelu Sihti. Täytä hakemuksesi Sihdin nettisivujen kautta ja liitä mukaan ansioluettelo sekä palkkatoiveesi.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nea Nieminen p. 050 444 4496 (arkisin klo 8-16) tai nea.nieminen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut