Ladataan

Viherkasvihuoltaja, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 30.06.2017

Kuvaus

Asiakkaamme Viherviisikko etsii pääkaupunkiseudun alueelle  viherkasvienhuoltajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 
Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä Helsingin seudulla.
 
Viherkasvihuoltajan tehtävänä on vastata itsenäisesti hänelle nimettyjen yritysasiakkaiden viherkasveista.Työssä huolletaan viherkasveja, silkkikasveja ja viherseiniä. Huoltotöiden lisäksi työ sisältää paperitöitä, joissa tarvitset huolellisuutta ja tarkkuutta.
 
Odotamme sinulta intoa ja halua hoitaa ja huoltaa viherkasveja. Olet jo aiemmin työskennellyt viherkasvien parissa tai sinulla on jo muuten vastaavaa osaamista kasveista ja ruukuista tämä katsotaan eduksesi. Voit olla aktiivinen viherkasviharrastaja tai jo alalla pidempään työskennellyt, ja haluat vaihtelua työhösi.

Ymmärrät miksi ja missä elävät kasvit menestyvät, tajuat mittasuhteet, valo-olosuhteet, sekä tiedät kasvien leikkaamiset.
Töitä tehdään pääkaupunkiseudulla. Työntekijät liikkuvat autoilla ympäri pääkaupunkiseutua, joten tässä tehtävässä ajokortti on välttämätön ja kaupunkituntemus on eduksi työssä suoriutumiseen.

Osa kohteista sijaitsee Helsingin keskustan alueella ja siellä liikutaan jalkaisin ja julkisia apuna käyttäen.
 
Mitä toivomme hakijalta?
 
- kiinnostusta viheralaa kohtaan
- kasvien tuntemusta
- itsenäistä työotetta
- ajokortti B
- kaupunkituntemusta
- asiakaspalvelukokemusta
- työturvallisuus- ja kasvinsuojelukortteja
 
 
Viherviisikko tarjoaa sinulle reippaan rempseän työyhteisön, jossa kiinnitetään erityisesti huomiota työturvallisuuteen. 
Työkalut ja –vaatetus ovat yrityksessä myös kunnossa. Lisäksi hyvä työterveyshuolto.
 
Kiinnostuitko? 

Kurkkaa lisätiedot asiakasyrityksestämme osoitteessa www.viherviisikko.fi

Viherviisikon reippaisiin työntekijöihin ja iloiseen yrityskulttuuriin pääset tutustumaan täällä https://www.instagram.com/viherviisikko/

Rekrytointiprosessista vastaa Rekrytointipalvelu Sihti. Täytä hakemuksesi Sihdin nettisivujen kautta ja liitä mukaan ansioluettelo sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nea Nieminen p. 050 444 4496 (arkisin klo 8-16) tai nea.nieminen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut