Ladataan

Viherrakentaja, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 16.04.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme asiakkaallemme Viherviisikolle lisää osaavia viherrakentajia. Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä Helsingin seudulla. Yritys on perustettu vuonna 1996 ja siitä lähtien toiminta on kehittynyt vuosittain uusien konehankintojen ja työntekijämäärän lisääntymisen myötä. 

Hakemamme henkilö on jo aiempaa viherrakennuskokemusta omaava reipas tiimityöskentelijä. Pientyökoneiden, kuten kaivurien, kivileikkureiden ja rälläköiden käyttö on oltava jo ennestään tuttua. Lisäksi hakijalla tulee olla työturvallisuus- sekä kasvinsuojelukortit.

Edellytämme myös B-ajokorttia sekä taitoa ajaa pakettiautolla pääkaunkiseudulla.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa nurmialueiden rakentamista ja kunnostusta, istutuksia, erilaisia kivitöitä ja piharakenteiden, kuten aitojen sekä leikkialueiden asennusta. Töitä tehdään pareittain tai pienessä tiimissä pääkaupunkiseudun alueella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevätkaudella 2017 ja jatkuvat arviolta loka-marraskuulle. Työaika on arkisin 7,5 h/päivä.

Kiinnostuitko? 

Kurkkaa lisätiedot asiakasyrityksestämme osoitteessa www.viherviisikko.fi

Viherviisikon reippaisiin työntekijöihin ja iloiseen yrityskulttuuriin pääset tutustumaan täällä https://www.instagram.com/viherviisikko/

Rekrytointiprosessista vastaa Rekrytointipalvelu Sihti. Täytä hakemuksesi Sihdin nettisivujen kautta ja liitä mukaan ansioluettelo sekä palkkatoiveesi..

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nea Nieminen p. 050 444 4496 (arkisin klo 8-16) tai nea.nieminen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut