Ladataan

Vuokraamotyöntekijä, Pietarsaari

Perustiedot

Sijainti: Pietarsaari
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 03.05.2019
Hakuaika päättyy: 19.05.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 03.06.2019
Työsuhde loppuu: 31.08.2019
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme vuokraamotyöntekijää Pietarsaaren toimipisteeseen.

Vuokraamotyöntekijänä toimit asiakaspalvelutehtävissä asiakkaan konevuokraamossa. Vuokrattavat tavarat ovat erilaisia rakennusalan koneita ja työkaluja. Haettavan työntekijän tärkein tehtävä on palvella asiakkaita, jotka noutavat tai palauttavat tuotteita. Tehtäviin sisältyy myös mm: kaluston keräilyä tilausten mukaan, palautettavan kaluston tarkistamista sekä vuokraamon toiminnan kehittämistä yhdessä muiden kanssa.

Työsuhde kestää arviolta ainakin kesä-elokuun kenties pidempäänkin, ja työsopimus solmitaan työntekijän ja Sihdin välille. Työsuhde on kokoaikainen, ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 6.30 - 17 välille. Töitä vuokraamossa tehdään pienessä tiimissä. 

Etsimme henkilöä, joka nauttii asiakaspalvelusta ja omaa positiivisen, ahkeran sekä oma-aloitteisen työskentelytyylin. Tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa suomen- ja ruotsin kielen taitoa, tiimityötaitoja sekä tietokoneen perus-käyttötaitoa. B- ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi tehtävässä. Toivomme myös, että sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Tehtävässä on hyötyä aiemmasta työkokemuksesta asiakaspalvelu- tai rakennusalan tehtävistä, mutta ne ei eivät ole pakollisia, vaan tärkeintä on hyvä asenne.

Rennon ilmapiirin lisäksi Sihti tarjoaa työntekijälle täsmällisen palkanmaksun ja työvaatteet. Hyvälle tekijälle on töitä tarjolla pidemmäksikin aikaa! 
Lisätietoja paikoista antaa Mari Martinoff, puh. 040 - 486 3996
Hae jo tänään ja voit päästä työskentelemään hyvään ja osaavaan porukkaan nopeallakin aikataululla.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. 

Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut