Ladataan

Vuorotyönjohtaja murskaukseen, Kokkola

Perustiedot

Sijainti: Kokkola, Vaasa, Pietarsaari
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 31.07.2019
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40

Kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme rekrytointitoimeksiantona vakituiseen työsuhteeseen

VUOROTYÖNJOHTAJAA

murskaukseen.
Työnjohtajana hoidat vuorosi aikana työtehtävien jakamista ja johdat sekä seuraat työn etenemistä työmaalla. Sinulla on vastuu päivittäisestä tuotannosta, työturvallisuudesta ja työn sujumisesta. Olet myös raportointivastuussa esimiehillesi ja työnkuvaasi kuluu myös laadunseuranta- ja varmistus.
Työsuhde on vakituinen ja tässä on loistava tilaisuus päästä kehittymään ammattitaitoisen tiimin mukana murskealan ammattilaiseksi ja moniosaajaksi. Toivomme että olet työntekijänä oma-aloitteinen, motivoitunut ja työtavoiltasi tehokas tiiminvetäjä. Edukseksi katsotaan myös kiinnostus ja osaaminen koneisiin, moottoreihin sekä huolto- ja kunnostustöihin. Ei ole pahitteeksi, jos olet tottunut ratkaisemaan perus sähkövikoja ja/tai olet hitsaustaitoinen. 

Työssä menestymisen kannalta olisi hyvä, että pystyt kommunikoimaan ruotsiksi ja suomeksi ja sinulta löytyy B-ajokortti. Aiempi kokemus sekä koulutus murskaus- ja maanrakennusalalta katsotaan eduksesi. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa vakituisen työsuhteen, loistavan työympäristön sekä mahtavia henkilöstöetuja!
Hae tehtävää välittömästi sillä työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Tässä on työmahdollisuus, jota et halua jättää välistä!

Lisätietoja paikoista antaa Mari Martinoff 040 486 3996; mari.martinoff@sihti.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. 

Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.