Ladataan

Yhteyspäällikkö, Radio SUN Oy, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 12.01.2017
Hakuaika päättyy: 26.01.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Radio SUN Oy on vuonna 1983 perustettu tamperelainen mediayhtiö, jolla on kaksi kaupallista radiokanavaa – Radio SUN ja Radio FUN Tampere. Lähinnä Pirkanmaan asioihin pureutuva ja iskelmä- sekä pop-musiikkia soittava Radio SUN tavoittaa viikoittain yli 80 000 eri kuulijaa. Tarkasti tamperelaista urheilua seuraava ja esimerkiksi Ilveksen SM-liiga- ja Veikkausliigaotteluita selostava Radio FUN Tampere puolestaan tavoittaa pop-rockmusiikin ystävät. Radio SUN Oy on puhtaasti pirkanmaalaisessa omistuksessa. Pääomistajat ovat Pirkanmaan Lehtitalo –konserni sekä tamperelainen sijoitusyhtiö Audio Invest Oy. Tammikuussa 2017 yhtiö muuttaa Tampereen ydinkeskustaan, minkä jälkeen sen radiokanavat ovat entistä enemmän ihmisten keskellä ja ajan hermolla. 

Uusi vuosi, uudet toimitilat Tampereen keskustassa ja uusi MEDIAMYYNTITYKKI myyntitiimiimme!

Haemme sinua myynninnälkäinen yritysmyynnin osaaja, jolle myyntityö on se juttu! Tehtävänäsi on tarjota aktiivisesti mediaratkaisuja (radio ja netti) Tampereen alueella uusille asiakkaille ja kehität edelleen olemassa olevia asiakkuuksia. Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta yritysmyynnin parista ja eduksesi katsomme kokemuksesi ratkaisu- ja mediamyynnistä. 

Sinulla on hyvä Pirkanmaan alueen paikallistuntemus ja jo olemassa olevia verkostoja yritysmaailmaan. Nautit myyntityön ja uusasiakashankinnan haasteellisuudesta ja haluat kehittyä yhä paremmaksi myynnin ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän mediamyynnin parissa ja osaavan media-ammattilaisten tiimin tuen. Palkkauksessa käytämme motivoivaa yhdistelmäpalkkausta, jossa omalla työlläsi pääset vaikuttamaan palkkatasoosi.
 
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Jos tunnistit itsesi ylläolevasta kuvauksesta, hae paikkaa osoitteessa www.sihti.fi 26.1.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut