Ladataan

Alstom Grid Oy

>p>Alstom on yksi maailman johtavimmista energiantuotannon ja sähkönsiirron sekä raideliikenneratkaisujen toimittajista. Alstom on edelläkävijä innovatiivisessa ja ympäristöystävällisessä teknologiassa. Rakennamme maailman nopeimmat junat ja tehokkaimmat automatisoidut metrot. Tuotamme lukuisiin energialähteisiin sovellettuja "avaimet käteen" -voimalaitosratkaisuja ja niihin liittyviä palveluja mm. vesi-, ydinvoima-, kaasu- ja hiili- sekä tuulivoimaloihin. Konsernilla on laaja valikoima sähkönsiirtoon liittyviä ratkaisuja, erityisesti panostamme älykkäisiin verkkoihin. Konserni työllistää 93,000 henkeä lähes 100 maassa, ja sen liikevaihto tilivuonna 2013/14 oli 20,3 miljardia euroa.

Suomessa Alstom työllistää yhteensä reilut 400 henkeä. Alstom Power toimii erityisesti teollisuuden ja voimalaitosten huollossa ja kunnossapidossa sekä myy ja markkinoi uusia laitteita ja ratkaisuja voimantuotantoon. Alstom Transport on toimittanut Suomeen 18 Pendolino-junaa, 30 pääkaupunkiseudun lähiliikennejunaa sekä neljä Allegro Pendolino -junaa Helsingin ja Pietarin väliselle nopealle junayhteydelle. Alstom Grid suunnittelee ja valmistaa laitteita ja järjestelmiä loistehon kompensointiin sekä harmonisten yliaaltojen suodatukseen tehtaallaan Tampereella sekä myy ja markkinoi laitteita ja ratkaisuja sähkönsiirtoon

Alstomilla on Suomessa kaksi yhtiötä: ALSTOM Finland Oy (Power ja Transport -liiketoiminnat) ja ALSTOM Grid Oy. Toimimme kolmessa päätoimipisteessä, jotka sijaitsevat Vantaalla, Tampereella ja Raahessa.

Yrityksellä on palvelussa 0 aktiivista työpaikkaa