Ladataan

Bookers Finland Oy

Bookers on Suomen johtava myynnin tehostamisen osaaja

Vuodesta 1991 toiminut yrityksemme on perinteikäs mutta ennen kaikkea dynaaminen ja vahvasti tulevaisuuteen suuntautunut. Uudessa modernissa toimistossamme Helsingin Sörnäisissä työskentelee 65 alansa huippuammattilaista ja ympäri Suomea työskentelee 10 ammattilaista myynnin erikoistehtävissä. Toimintamme on vahvassa kasvussa.

Kilpailemme työmme laadulla, tehokkuudella ja kyvyllämme suuriin volyymeihin. Panostamme siihen, että järjestelmämme tukevat paitsi tehokasta työskentelyä, myös kattavaa raportointia asiakkaillemme. Työmme laadun pohja on osaavissa ihmisissämme, joiden viihtymiseen ja työhyvinvointiin panostamme tukemalla liikkumista, yhdessä tekemistä ja harrastamista.

Toimimme kumppanina usealle Suomen suurelle ja pienelle alansa menestyvälle yritykselle, yhteistä asiakkaillemme on halu tehostaa myyntiä ja kasvattaa tuottavuutta. Luottoluokituksemme on AAA ja liikevaihtomme vuonna 2013 oli 3,3 miljoonaa euroa. Vuositasolla buukkaamme yli 50 000 myyntitapaamista ja kontaktoimme yli 200 000 asiakasta.

Korkean laadun ja kustannustehokkuuden lisäksi onnistumisiemme takana on vahva halu ymmärtää asiakkaidemme bisnestä ja toimia luotettuna kumppanina myyntiä tukemassa. Missiomme on olla korvaamaton osa asiakkaamme myyntiä ja uusasiakashankintaa. Yhtiömme jakaantuu kahteen osaan. Bookers Finland Oy (joka toimi ennen nimellä Julkaisu Bookers Oy) keskittyy 20 vuoden kokemuksellaan b2b puolen vaativaan asiakastapaamisten hankintaan, mediamyyntiin sekä urheilumarkkinointiin. Bookers Connect Oy on itsenäinen tytäryhtiö, joka tarjoaa pitkälle hiottua b2c asiakashankinnan huippuosaamista. Tehokkuus, osaavat ihmiset ja toimintaa tukevat järjestelmät mahdollistavat laadukkaiden asiakastapaamisten hankinnan isoilla volyymeilla.

Yrityksellä on palvelussa 0 aktiivista työpaikkaa