Ladataan

Komatsu Forest Oy

Komatsu Forest Oy – Forestry Quality

Nykyaikaisten metsäkoneiden tarina käynnistyi Tampereella 1960-luvun alussa. Siitä lähtien viidenkymmenen vuoden ajan punaiset koneet tunnettiin nimellä Valmet. Nyt perinne jatkuu japanilaisessa omistuksessa Komatsu-tuotemerkillä. Toimintaa on kaikkialla maailmassa missä harjoitetaan kehittynyttä metsätaloutta ja koneellista puunkorjuuta.

Nykyaikaiset metsäkoneet ovat tehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Ne ovat täynnä viimeisintä teknologiaa: hydrauliikkaa, elektroniikkaa sekä modernia tieto- ja kommunikaatiotekniikkaa. Vastuu puunkorjuun operaatioista Suomessa on metsäkoneyrittäjillä, jotka tarjoavat työtä yli viidelle tuhannelle alan ammattilaiselle; harvestereiden ja kuormakoneiden kuljettajille ja nykyään myös muille metsäalan ammattilaisille.

Komatsu Forest Oy vastaa Komatsu-metsäkoneiden markkinoinnista, myynnistä ja teknisestä ylläpidosta Suomessa. Yrityksen palvelukeskus on Pirkkalassa, jossa työskentelee pääosa yhtiön neljästäkymmenestä työntekijästä. Henkilökunta koostuu monien alojen osaajista. Suurella osalla on taustana metsäala, mutta joukkoon mahtuu asentajia, taloushallinnon eksperttejä, tietotekniikan asiantuntijoita, myynnin ammattilaisia ja monia pitkänlinjan metsäkonespesialisteja. Tyypillinen työsuhde Komatsu Forest Oy:ssä on pitkä, monella koko työelämän mittainen.

Vaikka kiivaimmat metsäkoneiden kehittymisen ajat ovat takanapäin, kova kilpailu pitää liikkeellä, aina on kehitteillä jotain parempaa ja laadukkaampaa. Se tekee työpäivistä mielenkiintoisia Komatsu Forest Oy:ssä.

Yrityksellä on palvelussa 0 aktiivista työpaikkaa