Ladataan

Sihti Psykologit

Sihti Psykologit

Rekrytointi on mittava investointi yrityksen tulevaisuuteen. Yrityksen henkilöstö on kriittinen tekijä rakennettaessa organisaation menestystarinaa. Henkilöstövalinnoissa työ- ja persoonallisuustestit korreloivat todistetusti positiivisesti rekrytointien laadun kanssa. Soveltuvuusarvioiden hyödyntäminen rekrytoinneissa vaikuttaa näin myös yrityksen menestykseen. Kun haluat henkilöstövalintojesi tueksi tietoa tai tarvitset apua nykyisen organisaatiosi henkilöstöasioiden kehittämiseen, Sihti Psykologit tarjoavat kiistatta parhaan ammattitaidon yrityksesi käyttöön.

Soveltuvuuden arviointiin ja psykologisiin testeihin perustuvat rekrytoinnin tukipalvelut

Työnhakijoiden esivalinta
Esivalinta on perinteistä soveltuvuusarviointia kevyempi menetelmä, jonka tavoitteena on pienentää valintajoukkoa rekrytoinneissa, kun työnhakijoiden joukko on suuri.

Soveltuvuusarvioinnit
Soveltuvuusarviointien tavoitteena on minimoida rekrytointiprosessiin liittyviä riskejä ja varmistaa yrityksen rekrytointien onnistuneisuus henkilöarvioinnin menetelmiä käyttäen. Ammattilaisillamme on kymmenien vuosien kokemus vaativista henkilöarvioinneista kaikilta yritystoimialoilta.

Resurssikartoitukset ja johtoryhmän auditoinnit
Palveluiden tavoitteena on organisaation, työn ja johtamisen laadun sekä tehokkuuden varmistaminen. Arvioimme yrityksen nykytilan ja analysoimme henkilöstön potentiaalin. Resurssikartoitus toimii tukena organisaation muutos- ja ongelmatilanteissa, sekä kartoitettaessa yrityksen rekrytointi- ja kehitystarpeita.

Työ- ja organisaatiopsykologiset palvelut

Tavoitteena on auttaa yritystä organisaatiossa olevien muutos- ja ongelmatilanteiden ratkaisussa, hallinnassa ja johtamisessa. Palveluidemme avulla yrityksesi on mahdollista saada tukea yrityksen johdon ja johtoryhmätyöskentelyn kehittämiseen, organisaation henkilöstön kehityshankkeiden läpivientiin tai yrityksen strategiatyöhön. Organisaatiopsykologisten palveluidemme menestys perustuu psykologiemme käytännönläheiseen työskentelyotteeseen ja henkilökohtaiseen kokemukseen organisaatioiden ongelmien käsittelemisestä liike-elämän esimies- ja asiantuntijatehtävissä.

Sihti Psykologit tarjoavat palveluitaan Suomessa ja Ruotsissa. Toimipakkojamme ovat Tampere, Pääkaupunkiseutu, Hämeenlinna, Lahti, Järvenpää, Tukholman metropolialue, Göteborg, Malmö ja Falun.

Yhteystiedot:

  • JP
    Jukka-Pekka Annala

    toimitusjohtaja

    p. 050 444 4455

    jp@sihti.fi