Ladataan

UnelmaSihti

>p>Mitä sinä olisit valmis tekemään saadaksesi unelmiesi työpaikan? Hyppäämään benji-hypyn, eksyttämään itsesi metsään, kohtaamaan ja voittamaan omat pelkosi? Oletko valmis laittamaan itsesi likoon, heittäytymään ja näyttämään osaamisesi koko Suomelle julkisessa ja elämyksellisessä rekrytointikilpailussa, jossa vain taivas on rajana? Unohda pölyttyneet CV:t, kankeat ryhmäkuulustelut ja piinaavat yksilöhaastattelut. Lähde mukaan matkalle haastamaan itsesi, verkostoitumaan ja vakuuttamaan halutuimmat työnantajat kyvyistäsi. Pääpalkintona on unelmiesi työpaikka. Tämä on Unelmasihti.

UnelmaSihti on ainutlaatuinen ja kunnianhimoinen kilpailu, jossa pääpalkintona on unelmaduuni. Kilpailu kestää vuoden 2016 loppuun asti ja haastaa työpaikoista kilpailevat hakijat monin tavoin testaamalla perinpohjin hakijoiden kyvykkyyden monilla eri osa-alueilla. Sihdin vankka ammattitaito rekrytoinneista luo vahvan perustan rekrytointikilpailulle ja varmistaa, että yritykset saavat parhaat tekijät avoinna oleviin tehtäviin.>/p>

UnelmaSihti on paitsi rekrytointikilpailu, myös elämys niin kilpailijoille, mukana oleville yrityksille ja yhteistyökumppaneille kuin yleisöllekin. Näkyvyys, kontaktit ja kokemukset tekevät kilpailusta ikimuistoisen spektaakkelin, josta puhutaan vielä kilpailun loputtuakin!

Yrityksellä on palvelussa 0 aktiivista työpaikkaa