Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Web Developer

Haku on päättynyt. Kiitos hakijoille.

SBS Discovery Digital & Creative hakee web front-end kehittäjää, jolla on myös visuaalista silmää UI/UX suunnitteluun. Työskentelet osana webkehitys- ja suunnittelutiimiä mm. voice.fi, radiocity.fi, iskelma.fi ja asema.net verkkopalveluiden parissa. Parhaillaan käynnissä on verkkopalveluiden täydellinen uudistaminen kuluvan vuoden aikana. Haluatko työskennellä mm. näiden brändien verkkopalveluiden parissa?

 

logot

 

Nämä ovat Sinulle arkipäivää:

– HTML5
– CSS3 (SASS)
– Javascript (jQuery)
– Mobile-first responsiivinen suunnittelu
– Arvostat selkeää ja yksinkertaista linjaa, mutta rakastat ruudullasi jokaista pikseliä
– Parastaminen (Ideoiden varastaminen ja niiden parantaminen).

  • Arvostamme myös näitä taitoja:
    – PHP5
    – Atominen suunnittelu (Pattern Lab)
    – GIT-versionhallinnan tuntemus
    – Jonkin toimistopelin suomenmestaruus.

Lopuksi, jotta voisit olla meillä kuin kotonasi

Olet tiimityöskentelijä, mutta pystyt myös toimimaan itsenäisesti. Selviät tehtävistäsi aina aikataulussa, paineenkin alla. Et pelkää olla tekemisissä ihmisten kanssa ja sinulla onkin erinomaiset vuorovaikutustaidot. Panostat intohimoisesti osaamisesi kehittämiseen ja seuraat alasi kehittymistä herkeämättä. Työntekijänä olet ahkera ja luotettava, henkilönä ulospäin suuntautunut ja rento. Olet ehdottomasti ns. hyvä tyyppi.

SBS Discovery työnantajana

Henkilökuntamme on poikkeuksellisen tyytyväistä väkeä, mistä osoituksena esimerkiksi sijoittumisemme parhaiden joukkoon Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimuksessa seitsemänä vuotena peräkkäin. Meillä saa olla oma itsensä ja erilaisia persoonia ymmärretään hyvin. Vastuuta ja koulutusta on tarjolla, ja niitä tarjotaan jatkuvasti. Vaatimuksiakin on: meillä pärjätäkseen pitää olla valmis tekemään paljon töitä ja tekemään parhaansa joka päivä. Organisaatiorakenteemme suosii oma-aloitteista työntekoa, yrittäjyyttä ja jokaisen työntekijän pitääkin kantaa vastuuta itsestään ja yrityksestä. Talo tarjoaa mm. loistavaa esimiespalvelua, huikeat työkaverit, hedelmät ja toimiston oman mummon valmistaman runsaan aamupalan joka maanantai.

Hakeminen

Palkkaamme ennen kaikkea loistavaa asennetta ja hyvää jälkeä. Kerro siis vapaamuotoisesti itsestäsi jollain kivalla (hipsteri)kuvalla varustettuna (mielellään itsestäsi) ja liitä mukaan työnäytteesi sekä palkkatoiveesi. Lähetä nämä kaikki sähköpostilla osoitteeseen timo.haapala@sbs.fi ja merkitse sähköpostin otsikoksi ”Web Developer”.  Voit hakea myös alla olevalla lomakkeella.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työpiste: Helsingin Kaapelitehtaalla