Sihti Oy (fi)

Yritys

Yritys

PAREMPIA TYÖPÄIVIÄ!

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen. Kauttamme työllistyy kuukausittain yli tuhat työntekijää, ja teemme vuosittain noin 300 rekrytointia.
Olemme toimineet vuodesta 2009 ja palvelemme 8 paikkakunnalla eri puolilla maata.

ONNISTUNEET HENKILÖSTÖRATKAISUT

Palvelemme kaikenlaisia ja kokoisia yrityksiä ympäri Suomen. Tarjoamme samasta osoitteesta vaivattomasti kaikki yritysten tarvitsemat rekrytoinnit, henkilöstövuokraukset, ratkaisut henkilöstöjohtamiseen sekä työpsykologipalvelut.

MIHIN SIHTAAMME

Sihtaamme niin rakentamiseen, teollisuuteen, talouteen kuin kaivoksiinkin. Olemme hankkineet kannuksemme näillä toimialoilla ja siksi tiedämme varmasti, millaisia ovat alansa avainpelaajat ja ratkaisijat.

PAIKALLINEN PELIKAVERI

Olemme kotonamme siellä missä sinäkin, löydät meidät läheltä. Haluamme kasvaa yhdessä työntekijöidemme kanssa, ja tavoitteenamme on olla henkilöstöpalvelualan pätevin pelaaja. Tähtäämme onnistuneisiin henkilöstöratkaisuihin, todellisiin täysosumiin!

VIISAS VALINTA

Meillä rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta vastaavat aina toimialojen ammattilaiset. Toimintamme perustuu henkilöstöpalvelualalla auktorisoituihin toimintatapoihin, joista vastaa alan keskusjärjestö HPL ry.

Rekrytointipalvelu Sihti on osa Adecco konsernia.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+