Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Yritys

Yritys

Sihti on henkilöstöpalvelualan yritys, joka on perustettu Tampereella vuonna 2009. Tavoitteenamme on yhdistää työt ja tekijät – tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia työpaikkoja ja asiakasyrityksillemme heidän tarvitsemiaan työntekijöitä. Tähtäämme onnistuneisiin henkilöstöratkaisuihin. Se tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä – päiväksi tai loppuelämäksi.

Tällä hetkellä Sihti toimii Suomessa jo yli kymmenellä paikkakunnalla – Tampereella, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Kokkolassa ja Turussa. Löydät kaikkien toimipaikkojemme yhteystiedot täältä. Vuodesta 2016 lähtien Sihti on ollut osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita Suomessa yhteensä jo noin 180 asiantuntijan voimin. Kauttamme työllistyy kuukausittain jopa 2800 työntekijää ja teemme vuosittain yli 500 rekrytointia.

Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat niin henkilöstövuokraus, rekrytoinnit kuin psykologiset rekrytoinnin tukipalvelutkin. Erikoisalaamme ovat rakennusalan henkilöstövuokraus, rekrytoinnit ja suorahaku, mutta palvelemme laajaa asiakaskuntaa aina teollisuudesta kaivoksiin ja maanrakennuksesta taloushallintoon.

Olemme Palvelualojen työnantajat Palta ry:n jäsenyritys. Henkilöstövuokrauksista ja rekrytoinneista vastaavien työntekijöidemme ammattitaitoisuus, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita. Lisäksi olemme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani.