Rekrytointipalvelu Sihti Oy (fi)

Yritys

Yritys

 

Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen. Kauttamme työllistyy kuukausittain yli tuhat työntekijää ja teemme vuosittain yli 300 rekrytointia. Olemme toimineet vuodesta 2009 ja palvelemme 9 paikkakunnalla.

Johtavana ajatuksenamme on tarjota samasta osoitteesta vaivattomasti kaikki yrityksen tarvitsemat rekrytoinnit, henkilöstövuokraukset sekä työpsykologipalvelut. Haluamme kasvaa yhdessä työntekijöidemme kanssa ja tavoitteenamme onkin olla henkilöstöpalvelualan pätevin pelaaja. Tähtäämme onnistuneisiin henkilöstöratkaisuihin. Se tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä – päiväksi tai loppuelämäksi.

Olemme osa kansainvälistä Adecco-konsernia, joka on maailman johtava HR-yritys. Adecco Suomella on yli 130 työntekijää ja toimimme laajalla palveluverkostollamme 13 paikkakunnalla. Yhdessä pystymme tarjoamaan parhaat henkilöstöratkaisut juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Lisätietoja yrityksestämme ja asiakasreferensseistämme on luettavissa yrityksemme verkkosivuilta osoitteessa www.sihti.fi.

Olemme Henkilöstöpalvelualojen Liitto HPL ry:n auktorisoima toimija.