Sihdin pohjoisen toiminnot yhden organisaation alle

Lukuaika:

1 min

15.06.2022

Sihdin pohjoisen toiminnot yhden organisaation alle

15.06.2022

TIEDOTE 15.6.2022

Sihdin pohjoisen toiminnot eli Sihti Pohjois-Suomi Oy sekä Sihti Oulu Oy ovat sulautuneet Rekrytointipalvelu Sihti Oy:öön 31.5.2022. Olemme täten palvelleet yhteistyökumppaneitamme 1.6.2022 alkaen useamman yrityksen sijaan yhtenä yrityksenä, Rekrytointipalvelu Sihti Oy:ssä.

Fuusioitumisen myötä voimme tarjota palvelumme sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme selkeästi yhden organisaation kautta. Toiminta pysyy muuttumattomana fuusioitumisesta huolimatta. Yhteystiedot pysyvät entisellään ja samat henkilöt vastaavat edelleen asiakassuhteista ja toiminnasta.

Fuusioituneen yrityksen liiketoimintaan liittyvät oikeudet ja velvoitteet ovat siirtyneet muuttumattomina Rekrytointipalvelu Sihti Oy:lle. Asiakasyritystemme ja Sihti Pohjois-Suomi Oy:n tai Sihti Oulu Oy:n välillä voimassa olevat liiketoimintaan liittyvät sopimukset, tilaukset ja muut velvoitteet ovat siirtyneet 1.6.2022 alkaen Rekrytointipalvelu Sihti Oy:lle, joka on mainitusta ajankohdasta alkaen vastuussa kyseisistä velvoitteista.