Maanrakennus- ja kaivosala

Työntekijöitä infrarakentamisen ja kaivosalan tehtäviin Sihdin avulla

Työntekijät maarakentamisen tehtäviin Sihdin avulla

Maarakentaminen on merkittävässä osassa rakentamisen sektorilla. Maarakennuksen työtehtävät liittyvät tyypillisesti rakennusten perustustöihin, kunnallistekniikan asennus- ja huoltotehtäviin, väylien rakentamiseen ja kunnossapitoon sekä maa- ja kiviaineksen kuljettamiseen. Monesti maarakennustyöntekijän tarve liittyy erikoissektoreihin, kuten ratarakentamiseen tai kaivoksille, joissa työympäristöt asettavat lisävaatimuksia työn turvalliselle suorittamiselle.

Sihdin henkilöstöratkaisujen avulla yrityksesi varmistaa riittävän ja osaavan työvoiman yrityksesi sijainnista huolimatta. Autamme yritystäsi tavoittamaan ammattitekijät kaikkiin infrarakentamisen sektoreihin ja monipuolisen kaluston hallintaan. Lisäksi Sihdin avulla yrityksesi saa turvattua tarvittavan erityisosaamisen; koulutamme työntekijöitä yrityksesi tarpeen mukaan erikoisvaatimuksiin, kuten kunnallistekniikan putkiasennuksiin.

Icon

Ota yhteys meihin ja kerro henkilöstötarpeistasi

Icon

Sihti etsii työntekijät, joita yrityksesi tarvitsee

Icon

Sihti työnantajana huolehtii työntekijöiden työsuhteiden koko elinkaaresta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Sihdin maarakennus- ja kaivosalan tiimiin!

Sihdin ammattitaitoiset, maarakennuksen ja kaivosalan haasteita ymmärtävät asiantuntijat auttavat yritystäsi missä tahansa henkilöstökysymyksessä. Ota yhteyttä Sihtiin, kun yritykselläsi on tarve löytää ammattiresursseja omiin projekteihin.

Petri Tikkanen

Kehityspäällikkö, rakentaminen

Phone icon +358 50 444 4469 Email icon petri.tikkanen@sihti.fi
Tapio Korhonen

Myyntipäällikkö

Phone icon +358 50 444 4426 Email icon tapio.korhonen@sihti.fi

”Työkuorma muuttuu päivittäisellä ja viikoittaisella tasolla hyvinkin paljon. Kun on tarvittu enemmän työntekijöitä, Sihdiltä on saatu tähän apua.”

Projektipäällikkö Altti Renfors, Bilfinger Nordics

Sihti tarjoaa ratkaisut maanrakennuksen ja kaivosalan henkilöstötilanteisiin

 • Arrow icon jouhevasti ja nopeasti – Sihdin valtakunnallisesta työntekijäpoolista voi löytyä yritykseesi sopiva tekijä nopeasti
 • Arrow icon kustannustehokkaasti – Sihti huolehtii työnantajana henkilöstökuluista, eikä yritykseltäsi veloiteta muuta kuin työntekijöiden toteutuneet työkustannukset
 • Arrow icon maanlaajuisesti ja jokaisella Suomen alueella – tiimimme toimii valtakunnallisesti, joten voimme palvella yritystäsi sijainnista riippumatta, ja meillä on vahva ymmärrys alueellisista erityispiirteistä
 • Arrow icon asiakaslähtöisesti – HR-kumppaninasi Sihti huolehtii koko työllistämisprosessista aina hakuvaiheesta työsuhteen ylläpitämisen eri vaiheisiin, jotta säästät resursseja ja kustannuksia

Etsitkö työntekijöitä maanrakennus- ja kaivosalan tehtäviin?

Sekä infrarakentamisen että kaivosalan tehtävissä tarvitaan ammattitaitoa, mutta riittävän työvoiman varmistaminen vaatii yritykseltäsi sekä aikaa että taloudellisia resursseja. Sihdiltä saat kaikki henkilöstöratkaisut saman katon alta – henkilöstövuokrauksen kautta saat lisää työvoimaa niin lyhyempiin tuurauksiin kuin pidempiin vuokratyösuhteisiin, ja rekrytointien kautta yrityksesi työllistää ammattilaisen suoraan omille kirjoilleen.

Henkilöstövuokraus maarakentamisen ja kaivosalan tehtävissä

Henkilöstövuokraus on joustava ja kustannustehokas keino henkilöstötarpeiden hallintaan. Henkilöstövuokrauskumppaninasi Sihti huolehtii koko prosessista alusta loppuun – Sihti huolehtii kaikista työntekijän työsuhdeasioista aina työsopimuksen kirjoittamisesta ja palkanmaksusta koko työsuhteen hallinnointiin. Henkilöstövuokrauksessa yritykseltäsi veloitetaan työntekijän toteutuneet työkustannukset sopimuskertoimen mukaan. Näin yrityksesi on helpompi ennakoida, millaiset henkilöstöön liittyvät kulut todellisuudessa ovat.

Lue lisää
Sihdin rekrytointipalvelut

Kun rekrytointiprosessi on ulkoistettu rekrytointikumppanille, yritykselle jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaansa. Sihti on jo yli kymmenen vuoden ajan yhdistänyt oikeita osaajia ja asiakasyritystemme työtehtäviä vauhdikkaalla rakennusalalla ja raskaan teollisuuden haasteissa. Näsijärven liepeiltä koko Suomen työmarkkinoille ponnistanut Sihti auttaa sinua sijainnistasi riippumatta – olipa yrityksesi henkilöstötarve mikä tahansa, Sihdin kautta löydät ympäri Suomen osaavia työntekijöitä niin lyhyempiin projekteihin kuin vakituisiin tarpeisiin joustavasti, tehokkaasti ja sujuvasti.

Lue lisää

Tutustu Sihdin toimialoihin

Sihti palvelee yritystäsi laajasti rakennusalan ja teollisuuden henkilöstötarpeissa. Tutustu sinua kiinnostavaan toimialaan painamalla kuvaketta!

Sihtaa uudelle uralle – löydä uusi työsi Sihdin avulla!

Etsitkö uutta työtä maanrakennuksesta tai kaivosalalta? Sihti tekee tiivistä yhteistyötä maanrakennuksen ja kaivosalan yritysten kanssa koko Suomen laajuisesti. Etsitpä kokemustasi ja ammattitaitoasi vastaavaa työtä tai avustavia rooleja, meillä voi olla sinulle uusi työpaikka jo tiedossa! Sihti tarjoaa myös koulutusmahdollisuuksia työntekijöille, jotka haluavat aloittaa tai kehittää uraansa infrarakentamisen alalla – voit esimerkiksi opiskella erityisosaamista vaativiin infrarakentamisen työtehtäviin, esimerkiksi kuten kunnallistekniikan putkiasennuksiin.

Rekisteröidy siis Sihdin sivuilla työnhakijaksi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä – meillä voi olla sinua kiinnostava pesti tarjolla!

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!