Parempia työpäiviä Sihdiltä

Search icon
Location icon

Työpaikkoja eri toimialoilla

Lähetä avoin hakemus

Eikö sivuiltamme löytynyt sinulle sopivaa työpaikkaa? Voit tallentaa avoimen hakijaprofiilisi ja kertoa, millaisista töistä olet kiinnostunut. Näin voimme olla sinuun yhteydessä, kun meillä on juuri sinua kiinnostavia tehtäviä tarjolla.

Jätä avoin hakemus

Miksi hakea töihin Sihdin kautta?

Kauttamme löydät niin määräaikaisia kuin vakituisia työtehtäviä valtakunnallisesti – Sihdin toiminta-alue ulottuu Suomen eteläisistä osista aina pohjoisen tuntureille.

 

Osa-aikatyötä opiskelujen oheen, kokoaikatyö valmistumisen jälkeen – Sihdin kautta voit löytää juuri sinulle ja elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.

 

Työnantajanasi me välitämme sinusta ja tuemme sinua työsuhteesi elinkaaren eri vaiheissa. Voit aina olla yhteydessä Sihdin yhteyshenkilöösi, mitä tahansa työsuhteeseen liittyviä kysymyksiä sinulla herää.

Suhtaudumme Sihdillä aina vakavasti turvallisuuteen ja pyrimme määrätietoisesti kehittämään toimintatapojamme, jotta sinulla olisi mahdollisimman turvallista työskennellä.

 

Saat kattavat alennukset Fitness24Seven-kuntokeskusten jäsenyyshinnoista ja voit hyödyntää Earn & Learn -koulutusrahastoamme esimerkiksi työtehtävääsi liittyvään koulutukseen tai kirjallisuuteen.

 

Työmaatyöskentelyssä tarvitaan laadukkaat ja kestävät vaatteet – me huolehdimme siitä, että työvarusteesi ovat varmasti kunnossa.

Työnhaku Sihdin kautta

Icon
Tutustu Sihdin avoimiin työpaikkoihin

Voit suodattaa työpaikkailmoituksia sijainnin, työn luonteen tai työsuhteen keston perusteella. Jos et löydä sinulle sopivaa työtehtävää, lähetä meille avoin hakemuksesi.

Icon
Hae tehtävää tai luo työpaikkavahti

Työpaikan hakeminen Sihdillä on vaivatonta ja nopeaa – hakuprofiilisi tallentaminen vie vain muutaman minuutin. Halutessasi voit liittää myös ansioluettelosi profiilisi. Tilaamalla työpaikkavahdin saat ilmoituksia sähköpostitse työpaikoista, jotka vastaavat määrittelemiäsi hakuehtoja.

Icon
Olemme sinuun yhteydessä – tsemppiä haastatteluun!

Kun olet tallentanut hakijaprofiilisi tai osoittanut kiinnostuksesi tiettyyn tehtävään, Sihdin konsultti voi olla sinuun yhteydessä haastattelun sopimiseksi. Haastattelu pidetään puhelimitse, etäyhteyksien kautta tai paikan päällä Sihdin toimistolla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jos et löytänyt juuri sinulle sopivaa työpaikkaa Sihdin työpaikkailmoitusten joukosta, voit tallentaa oman hakijaprofiilisi Sihdin nettisivujen kautta. Lisää yhteystietosi ja kerro vähän itsestäsi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Lisäksi voit halutessasi lisätä CV:si profiiliisi. Kun olet kerran luonut profiilin, pystyt kätevästi ja helposti hakemaan useitakin tehtäviä Sihdin kautta, eikä sinun tarvitse luoda uutta profiilia jokaisella hakukerralla. Hakijaprofiilin tekeminen saattaa olla askel seuraavaan työpaikkaasi!

Meillä voi olla sinulle töitä tarjolla vaikka saman tien – jos sinulla on tehtävässä vaadittavaa taitoa ja pätevyyskortit kunnossa, voit saada Sihdin kautta töitä nopeallakin aikataululla. Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan esimerkiksi turvajalkineita, vaan Sihti huolehtii työvarusteesi kuntoon.

Tietenkin! Sihti on vastuullinen työnantaja, joka huolehtii siitä, että työntekijöillä on varmasti työsuhteisiin liittyvät asiat kunnossa. Noudatamme voimassa olevia yleisiä lakeja, asetuksia ja asiakasyrityksen alaa koskevaa työehtosopimusta sekä työsopimuslakia, työaikalakia ja vuosilomalakia.

Sihdin työntekijänä sinulla on luonnollisesti oikeus hyödyntää työterveyshuoltopalveluja ja pitää sinulle kertyneet pekkaset ja vuosilomalain mukaiset lomapäivät. Lisäksi huomioimme työehtosopimuksen mukaan määräytyvät arkipyhäkäytännöt, vanhempainvapaat sekä mahdolliset sairaslomakorvaukset. Sihti vastaa työnantajana turvallisesta työvaatetuksesta, työtapaturmavakuutuksista sekä siitä, että työtehtävässäsi vaadittavat pätevyyskortit ovat voimassa.

Turvanasi on työsuhdeasioihin erikoistuneet Sihdin asiantuntijat, jotka pitävät huolta sinusta työntekijänä.