Kesätyöt

Kesätyöt ja kesätyöntekijät Sihdin kautta

Kesätyöntekijöille

Sihdin kautta löydät rakennusalan, teollisuuden ja huoltoseisokkien parhaimmat kesätyöpaikat Suomen kiinnostavimmissa yrityksissä! Tarjoamme kesätöitä niin koko kesäkauden ajaksi kuin lyhyempiä urakoita – mikä elämäntilanteesi onkaan, löydät varmasti Sihdin avointen kesätyöpaikkojen joukosta juuri sopivan tehtävän. Haluamme auttaa sinua työllistymään kesätyöhön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja oppimaan uusia taitoja.

Työntekijöidemme viihtyvyys ja hyvinvointi on kaiken toimintamme a ja o ja haluamme varmistaa, että työsuhteessasi kaikki sujuu hyvin. Meille on itsestään selvä asia, että sinulla on työhön vaadittavat, laadukkaat työvarusteet ja pätevyyskortit kunnossa. Vastaamme siitä, että saat palkkasi varmasti ajallaan ja sinulle maksetaan mahdolliset ylityökorvaukset, lisät ja lomarahat. Painotamme työturvallisuussääntöjen ja ohjeistusten merkitystä työn arjessa.

Sihtaa siis kohti parempia kesätyöpäiviä Sihdin avulla!

Icon
Luotettavan työnantajan tuki koko työsuhteen ajan
Icon
Laadukkaat ja kunnolliset työvarusteet
Icon
Juuri sinulle sopivat kesäduunit

Miksi töihin Sihdin kautta?

 

Turvaa loppuvuosi kesän tienesteillä

Opiskelujen ja töiden yhdistelmä voi olla todella haastava. Siksi kesän aikana tienattu palkka on syksyn kiireisinä hetkinä tärkeässä roolissa; kesätöiden kautta saat turvattua itsellesi puskurin, jottei sinun tarvitse paahtaa töissä esimerkiksi silloin, kun on aika keskittää energiat tenttijaksoon tai koeviikkoon. Toisaalta kesätyötienestit mahdollistavat myös osallistumisen jo kesäaikana erilaisiin tapahtumiin, kuten festareille.

Työkokemusta varastoon

Kesätyö ei ole pelkästään loistava mahdollisuus kerryttää kassaa talven varalle, vaan jokaisessa työsuhteessa lisäät varastoon arvokasta työkokemusta ja työelämätaitoja. Mikä tahansa työkokemus on sinulle tulevaisuuden työnhaussa suureksi eduksi – työnantajayritykset arvostavat työkokemustasi!

Verkostojen merkitys

Jokainen työpaikka on mahdollisuus saada verkostoon lisää tuttavuuksia, joiden avulla saat tulevaisuuden työpaikkojen ovia auki. Lisäksi kesätyöpaikan esihenkilöä tai työkaveri voi toimia seuraavissa työpaikkahauissasi suosittelijana. Entäpä oletko muuttanut tai muuttamassa opiskelukaupunkiin, jossa sinulla ei ole vielä tuttavia? Kesätöistä saa usein solmittua ystävyyssuhteita.

Mitä ottaa huomioon, kun hakee kesätyöpaikkaa?

Ole aktiivinen työnhaussa

Viritä työpaikkavahdit työnhakuportaaleihin ja yritysten sivuille, seuraa tarkasti, mitä kesätyöuutisia yritykset julkaisevat somekanavissaan ja kerro verkostoillesi – esimerkiksi harrastusporukka, opiskelukaverit ja perhetuttavat – työnhaustasi.

Kuinka paljon voit tehdä töitä?

Työaika – pohdi realistisesti, kuinka paljon pystyt tekemään töitä kesäkaudella. Oletko jo ehtinyt buukata lomareissun heinäkuulle tai lähdetkö festareille elokuussa? Onko suunnitelmissasi opiskelu kesätöiden ohella? Muista jättää väljyyttä kalenteriin, jotta ehdit kesätapahtumiin!

Pätevyyskortit kuntoon

Useimmissa rakennusalan ja teollisuuden tehtävissä vaatimuksena on se, että tietyt pätevyyskortit ovat ajan tasalla. On hyvinkin mahdollista, että sinulle tarjotaan nopealla aikataululla työkeikkaa – nopeuta siis työhön pääsyä ja päivitä pätevyyskortit, kuten työturvallisuuskortti, kuntoon.

Kesätyöntekijöiden haku

Sihti löytää yrityksellesi kesätyöntekijät

Miksi valita kesätyöntekijät Sihdin kautta?

Sihti on vuonna 2009 perustettu, koko Suomen alueella palveleva vastuullinen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, huoltoseisokkien ja teollisuuden toimialoihin. Erikoistumalla pystymme täyttämään toimialojen vaativimmatkin erityistarpeet valtakunnallisesti.

Koko Suomen kattavasta kesätyöntekijäverkostostamme löytyy yrityksellesi kesätyöntekijöitä nopeasti, joustavasti ja vaivattomasti. Me Sihdillä huolehdimme, että kesätyöntekijöillä on varmasti kaikki työn tekemiseen tarvittavat luvat kunnossa. Varustamme työntekijämme aina laadukkailla varusteilla kypärästä suojalaseihin ja turvakengistä vaatteisiin. Hoidamme myös kaikki työntekijän työsuhdeasiat työsopimuksen kirjoittamisesta ja palkanmaksusta lähtien. Yrityksesi saa sen mitä tarvitsee – riittävästi työvoimaa kesäkauden sujuvoittamiseksi.

 

 

Icon
Valtakunnalliset kesätyöntekijäverkostot
Icon
Vankka toimialaosaaminen
Icon
Joustavat ja nopeat prosessit

Sihti löytää yrityksellesi kesätyöntekijät

 • Arrow icon jouhevasti ja nopeasti – Sihdin valtakunnallisesta kesätyöntekijäpoolista voi löytyä yrityksesi tarpeisiin sopiva tekijä nopeasti
 • Arrow icon kustannustehokkaasti – Sihti huolehtii työnantajana kaikkien kesätyöntekijöiden henkilöstökuluista, eikä yritykseltäsi veloiteta muuta kuin työntekijöiden toteutuneet työkustannukset
 • Arrow icon maanlaajuisesti ja jokaisella Suomen alueella – tiimimme toimii valtakunnallisesti, joten voimme palvella yritystäsi sijainnista riippumatta, ja meillä on vahva ymmärrys alueellisista erityispiirteistä
 • Arrow icon asiakaslähtöisesti – HR-kumppaninasi Sihti huolehtii kesätyöntekijöiden työllistämisprosessista aina hakuvaiheesta työsuhteen ylläpitämisen eri vaiheisiin, jotta yrityksesi säästää resursseja ja kustannuksia

Sihti on vastuullinen työnantaja

Työantajana meille on itsestään selvää, että noudatamme kaikkia lakipykäliä ja varmistamme, että työsuhteissa kaikki sujuu asianmukaisesti.
Reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita. Useat Sihtiläiset ovat hankkineet työkokemusta myös rakennusalalta ja tuntevat siten asiakkaiden tarpeet ja työn asettamat vaatimukset. Henkilökuntamme osaa kertoa työnhakijoille, mistä kussakin tehtävässä on kysymys, ja tunnistaa kuhunkin hommaan parhaiten soveltuvat tekijät.

Kesätyöntekijät henkilöstövuokrauksella

Kun valitset kesätyöntekijäsi henkilöstövuokrausprosessin kautta, me Sihdillä huolehdimme niin sopivimpien kesätyöntekijöiden etsimisestä, houkuttelemisesta ja haastatteluista kuin työsuhteen elinkaaren kaikista vaiheista. Kaikki työnantajavastuut ovat siis Sihdillä, mikä mahdollistaa sen, että yrityksellesi jää enemmän aikaa ja resursseja keskittyä ydinliiketoimintaan kesälomakaudesta huolimatta.

Autamme niin yksittäisen kesätyöntekijän kuin suuremmankin volyymin kesätyöhauissa. Rakennamme palvelumme vastaamaan aina yrityksesi tarpeita – halutessasi voit ulkoistaa koko kesätyöntekijöiden hakuprosessin Sihdille tai valita vain tietyt hakuprosessin vaiheet, jotka vaativat yritykseltäsi paljon aikaa. Sihti voi auttaa yritystäsi esimerkiksi hakijoiden esikarsinnassa tai haastatteluvaiheissa.

Me Sihdillä toimimme vastuullisesti, luottamuksellisesti, laadukkaasti ja arvopohjamme mukaisesti varmistaaksemme, että asiakasyrityksemme ja hakijamme ovat tyytyväisiä. Pyrimme aina luomaan luottamuksellisen ja syvän kumppanuussuhteen asiakkaisiimme, jotta osaamme palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla muuttuvissa tilanteissa. Joustavuus on henkilöstövuokrauksen avainasia, ja vuokratyöntekijä onkin mahdollista työllistää Sihdin kautta vain muutaman päivän kiireavuksi, pidempiaikaiseen projektiin tai vakituiseenkin työsuhteeseen.

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!