Markkinointipalvelut

– laaja ja tehokas digitaalinen rekrytointimarkkinointi

Markkinointipalvelut

Työmarkkinoilla on tapahtunut suuria mullistuksia viime vuosien aikana. Rakennusalan ja teollisuuden haastavissa hakuprosesseissa parhaimpien osaajien tavoittaminen voi käydä hankalaksi, jos haun yhteydessä luotetaan pelkästään työpaikkailmoitukseen perinteisissä hakukanavissa.

Sosiaalisen median kanavien, esimerkiksi Instagram ja Facebook, hyödyntäminen perinteisempien kanavien lisäksi tavoittaa huomattavasti suuremman hakijajoukon, sillä yli 89 % suomalaisista työikäisistä henkilöistä käyttää säännöllisesti sosiaalista mediaa. Siksi toivotulle hakijaryhmälle kohdennettu mainonta voi tavoittaa jopa tuhansia hakijoita viikkotasolla – kohdennettu hakijamarkkinointi auttaa myös tavoittamaan myös hakijat, jotka eivät etsi aktiivisesti uutta työtä esimerkiksi eri työnhakuportaalien kautta. Työpaikan digitaalinen markkinointi auttaa lisäämään yrityksesi tunnettuutta hakijoiden keskuudessa ja täten edistää yrityksesi työnantajamielikuvaa.

Useimpiin rekrytointipaketteihimme kuuluu digimarkkinointikampanja työpaikkailmoituksen tehostamiseksi. Mainospakettimme on ostettavissa erikseen myös vuokratoimeksiantojen tai osarekrytointiprosessien tueksi.

30 %

Hakijoista digitaalisen työpaikkamarkkinoinnin kautta

1,3 milj.

Hakijaa tavoitettu mainonnan avulla vuonna 2022

350

Toteutettua lisänäkyvyyskampanjaa vuodessa

Sihdin mainospaketit

Sihdin henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluihin sisältyy työpaikan mainonta Adecco.fi:n, Oikotien, Joblyn sekä TE-toimistojen sivuilla kahden viikon ajan. Kattavien mainontapakettiemme lisäksi Sihdin kautta yrityksesi on mahdollisuutta saada lisänäkyvyyttä yhteistyökumppaneidemme Joblyn ja Oikotien verkostoissa. Näistä esimerkkejä ovat Iltalehti.fi, Iltasanomat.fi -digilehti sekä HS.fi.

Some

 • Oikotie
 • Jobly
 • Adecco.fi

+ Facebook
+ Instagram

Digi

 • Oikotie
 • Jobly
 • Adecco,fi

+ Facebook

+ Instagram

+LinkedIn-työpaikkailmoitus

SEKÄ 1 lisäkanava

+ LinkedIn

+ Google Display

+ Snapchat

Digi Plus

 • Oikotie
 • Jobly
 • Adecco.fi

+ Facebook

+ Instagram

+LinkedIn-työpaikkailmoitus

SEKÄ 2 lisäkanavaa

+ LinkedIn

+ Google Display

+ Snapchat

Close pop-up icon

SOME

Some-mainospakettiimme sisältyy kohdennettu mainonta Facebookissa, Facebookin verkostosivuilla sekä Instagramissa halutulle kohderyhmälle kohdennettuna paikkakunnan ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. llmoitusnäkyvyys Adecco.fi:n, Oikotien, Monsterin sekä TE-toimistojen sivuilla sisältyy pakettiin.

Close pop-up icon

DIGI

Digi-paketin avulla saat näkyvyyttä työpaikkailmoituksellesi laajasti yhteensä kolmessa valitsemassasi kanavassa. LinkedInissä tavoitamme hyvin vaativatkin profiilit, Snapchatissa saamme mainoksen nuoremman kohderyhmän silmiin, ja Googlen Display -verkosto varmistaa kattavan massanäkyvyyden. Digi-mainospakettimme sopii sinulle, kun haluat tavoittaa tehokkaasti työnhakijoita varmistamalla monikanavaisen lähestymistavan. Ilmoitusnäkyvyys Sihti.fi:n, Oikotien, Monsterin sekä TE-toimistojen sivuilla sisältyy pakettiin.

Lisänäkyvyspaketit

*LinkedIn on maailman suurin ammatilliseen verkostoitumiseen keskittynyt sosiaalisen median kanava. Digi-pakettiimme sisällytetyn LinkedIn-työpaikkailmoituksen avulla tavoitamme tehokkaasti potentiaaliset ammattilaiset, joilla on asiaankuuluvaa kokemusta ja taitoja.

Close pop-up icon

DIGI PLUS

Digi Plus-paketin avulla saat näkyvyyttä työpaikkailmoituksellesi laajasti yhteensä neljässä valitsemassasi kanavassa. Digi Plus -mainospakettimme sopii sinulle silloin, kun haluat saada työpaikkailmoituksesi mahdollisimman monen aktiivisen sekä passiivisen työnhakijan nähtäville tai kun etsitty työntekijäprofiili on erityisen haastava – kohdennusta unohtamatta. Ilmoitusnäkyvyys Adecco.fi:n, Oikotien, Monsterin sekä TE-toimistojen sivuilla sisältyy pakettiin.

Lisänäkyvyspaketit

 

*LinkedIn on maailman suurin ammatilliseen verkostoitumiseen keskittynyt sosiaalisen median kanava. Digi Plus -pakettiimme sisällytetyn LinkedIn-työpaikkailmoituksen avulla tavoitamme tehokkaasti potentiaaliset ammattilaiset, joilla on asiaankuuluvaa kokemusta ja taitoja.

Sihdin markkinointipalvelut

 

Sihti - luotettava työnantaja IkoniLaajempi näkyvyys

Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien työpaikkaportaalien kautta, jotta yrityksesi avoin työpaikka saa laajan näkyvyyden sekä aktiivisten että passiivisten hakijoiden keskuudessa Suomen suurimpien työnhakuportaalien kautta. Sihdin henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluihin sisältyy työpaikan mainonta Sihti.fi:n, Oikotien, Joblyn sekä TE-toimistojen sivuilla sekä eri digitaalisissa mainoskanavissa. Hyödynnämme myös asiantuntijahauissa LinkedInin työpaikkailmoituksia.

Räätälöity mainonta vaivattomasti

Jotta tavoitamme haastavimmissakin hauissa yritykseesi sopivimmat osaajat, räätälöimme työpaikkailmoituksen mainonnan vastaamaan yrityksesi tarpeita ja brändiä. Prosessi on sinulle ja yrityksellesi vaivaton – me tuotamme mainonnan alusta loppuun. Sihti huolehtii mainonnan suunnittelemisesta, toteutuksesta sekä oikeille kohderyhmille kohdentamisesta ja seurannasta. Koko mainosjakson ajan varmistamme jatkuvalla optimoinnilla, että mainoskampanjat menestyvät.

Sihti - ikoni palveluTyönantajamielikuvan vankistaminen

Kun alalla on haasteita sopivien tekijöiden tavoittamisessa, työnantajamielikuvan rakentaminen on sijoitus tulevaisuuteen – työnantajamielikuvan perusteella hakijat tekevät ratkaisunsa työnantajan valinnassa. Työnantajamielikuvakampanjoinnilla yrityksesi saa suotuisaa näkyvyyttä, ja lisäksi kampanjoinnin avulla voidaan varmistaa laadukkaiden ja potentiaalisten työnhakijoiden tavoittaminen.

Työnantajamielikuvan vahvistaminen markkinoinnilla

Sihti on erikoistunut rakennusalan, teollisuuden ja huoltoseisokkien henkilöstöratkaisuihin, joten ymmärrämme toimialojen haasteet oikean ja riittävän osaamisen houkuttelussa. Kun alalla on haasteita sopivien tekijöiden tavoittamisessa, työnantajamielikuvan rakentaminen on sijoitus tulevaisuuteen – työnantajamielikuvan perusteella hakijat tekevät ratkaisunsa työnantajan valinnassa. Työnantajamielikuva määrittelee, millaisena ja kuinka kiinnostavana potentiaaliset työnhakijat näkevät yrityksesi.

Sihti kumppaninasi työnantajamielikuvamarkkinoinnissa

Koska työnantajamielikuvan vahvistaminen tai rakentaminen on pitkäkestoinen, resursseja vaativa prosessi, Sihti kumppaninasi suunnittelee ja räätälöi yrityksesi tarpeiden mukaisen markkinointikampanjan, johon voimme sisällyttää muun muassa videotuotantoa, blogikirjoituksia, työntekijätarinoita sekä kattavaa mainontaa digitaalisissa kanavissa. Työnantajamielikuvakampanjoinnilla yrityksesi saa suotuisaa näkyvyyttä – lisäksi kampanjoinnin avulla voidaan varmistaa laadukkaiden ja potentiaalisten työnhakijoiden tavoittaminen.

Pyydä tarjous

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!