Henkilöstöpalvelut yrityksille

Kaikki henkilöstöpalvelut yrityksellesi yhden luukun periaatteella

Rakennusalan henkilöstöpalvelut

Kun valitset Sihdin HR-kumppaniksesi, saat kaikki henkilöstöpalvelut joustavasti ja tehokkaasti yhden katon alta – tarjoamme sinulle ja yrityksellesi kokonaisvaltaista kumppanuutta, olipa yritykselläsi millaisia henkilöstötarpeita tahansa. Sihti tarjoaa niin henkilöstövuokraus- kuin rekrytointipalveluja sekä oikeiden päätösten varmistamiseksi soveltuvuusarviointipalveluja. Lisäksi Sihdillä saat avoimille työpaikoillesi näkyvyyttä tehokkaan ja kustannustehokkaan digimarkkinoinnin avulla.

Täytä yhteydenottolomakkeemme!

Miten voimme auttaa sinua? Kuvaile lyhyesti, minkälaista apua tarvitset – olemme sinuun nopeasti yhteydessä!

Ota yhteyttä

Sihdin toimialat

Sihti palvelee sekä asiakasyrityksiään että työnhakijoita laajasti rakennusalan ja teollisuuden henkilöstötarpeissa. Tutustu sinua kiinnostavaan toimialaan painamalla kuvaketta!

Miksi Sihti kumppaniksi?

Icon
Henkilöstöratkaisut yhdestä osoitteesta

Olemme hioneet henkilöstöratkaisumme asiakaslähtöisiksi ja hakijaystävällisiksi tukeaksemme asiakkaitamme missä tahansa henkilöstökysymyksessä. Ymmärrämme, millaisia haasteita rakennusalalla toimivilla yrityksillä on.

Icon
Suomalainen henkilöstöalan yritys

Olemme toimineet Suomen työmarkkinoilla jo vuodesta 2009, jolloin ensimmäinen Sihdin konttori aloitti toimintansa. Vaikka nykyään olemme osa kansainvälistä Adecco-konsernia, pidämme kiinni paikallisesta ymmärryksestämme.

Icon
Työntekijöitä nopeasti ja joustavasti

Sihdin henkilöstövuokraus mahdollistaa riittävän työvoiman varmistamisen joustavasti siinä missä rekrytoinnin kautta yritys saa kirjoilleen osaavan ammattilaisen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Olemme osa Adecco Groupia

Sihti osa Adecco Groupia

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!