Rekrytointipalvelut

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä

Rekrytointi rakennusalalla

Yrityksen menestymisen ja kasvamisen kannalta on kriittistä, että tarvittavaa osaamista on riittävästi ja oikeat tekijät ovat oikeissa työtehtävissä – jokainen onnistunut rekrytointi tukee osaltaan yrityksesi menestystä niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuudessa. Rekrytointiprosessi on kuitenkin yritykseltä suuri panostus, joka vaatii paljon aikaa ja resursseja.

Yli vuosikymmenen erikoistuminen rakennusalan ja teollisuuden HR-ratkaisuihin on tuonut Sihdin rekrytointikonsulteille syvää ymmärrystä, millaisia vaatimuksia haastavilla toimialoilla on rekrytointien suhteen. Me Sihdillä rakennamme rekrytointikokonaisuuden perustuksesta harjakorkeuteen yrityksesi tarpeiden mukaan – voimme tukea sinua ja yritystäsi joko rekrytointiprosessin yksittäisissä vaiheissa tai vastata prosessista kokonaisuudessaan. Jotta sinulle jää aikaa yrityksesi liiketoiminnan vahvistamiseen, anna Sihdin tukea yritystäsi tekemään oikeita valintoja – ota harppaus kohti parempia työpäiviä!

Icon

Joustava ja tarpeisiisi räätälöity

Icon

Kustannustehokas

Icon

Paikallinen

Uuden työntekijän rekrytointi joustavasti

Kun rekrytointiprosessi on ulkoistettu rekrytointikumppanille, yritykselle jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaansa. Sihti on jo yli 12 vuoden ajan yhdistänyt oikeita osaajia ja asiakasyritystemme työtehtäviä vauhdikkaalla rakennusalalla ja raskaan teollisuuden haasteissa.

Näsijärven liepeiltä koko Suomen työmarkkinoille ponnistanut Sihti auttaa sinua sijainnistasi riippumatta – olipa yrityksesi henkilöstötarve mikä tahansa, Sihdin kautta löydät ympäri Suomen osaavia työntekijöitä niin lyhyempiin projekteihin kuin vakituisiin tarpeisiin joustavasti, tehokkaasti ja sujuvasti.

Sihti rekrytointikumppanina

Sihdin rekrytointipalvelujen ydin on yhdistää osaajat ja työn tarjoajat tehtävätasosta riippumatta. Rekrytointipalvelumme painottuvat erityisesti rakennusalan ja teollisuuden tarpeisiin, sillä erikoistumalla pystymme täyttämään toimialojen vaativimmatkin erityistarpeet valtakunnallisesti.

Pyrimme aina luomaan luottamuksellisen ja syvän kumppanuussuhteen asiakkaisiimme, jotta voimme palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla eri henkilöstötilanteissa sekä nyt että tulevaisuudessa. Houkutellaksemme rekrytointiprosessiin yrityksellesi sopivimmat tekijät haluamme tarjota parhaan mahdollisen hakijakokemuksen. Toimintamme perustuukin vastuullisuuteen, luottamuksellisuuteen, laatuun ja yhtenäiseen arvopohjaan.

Icon
Suorittava taso
Icon
Asiantuntijatehtävät
Icon
Johtotaso

Sihdin rekrytointiprosessi

Sen lisäksi, että rakennamme rekrytointiprosessimme vastaamaan yrityksesi tarpeita, selkeys ja vaivattomuus korostuvat toiminnassamme. Yhteistyömme alkuvaiheissa saat rekrytoinnille selkeän aikataulun, hinnoittelun sekä takuun. Rekrytointiprosessissamme laatu, joustavuus ja tehokkuus ovat avainsanoja.

Me voimme huolehtia kaikista rekrytointiprosessin vaiheista työpaikkailmoituksesta työsopimuksen allekirjoittamiseen asti. Halutessasi voit valita yksittäisen rekrytointiprosessimme osan, kuten esikarsinnan tai soveltuvuusarvion, helpottamaan uuden tekijän löytämistä.

Aloituspalaveri

Aloituspalaverissa laadimme hakijaprofiilin, jonka perusteella rekrytointikonsulttimme selvittää hakijoiden tarvittavan osaamisen, työ- ja koulutustaustan, persoonallisuuden ja potentiaalin.

 

 Työpaikan hakijamarkkinointi

Monipuolisten digitaalisten markkinointityökalujen avulla kohdennamme työpaikkailmoitusta haluttuihin hakijaryhmiin tavoittaaksemme myös passiiviset työnhakijat.

 

Hakijoiden yhteydenotot ja haastattelut

Esikarsinnan perusteella sopivimpien hakijoiden kanssa järjestetään laajemmat haastattelut. Haastatteluissa selvitetään aloituspalaverissa määriteltyyn hakijaprofiiliin peilaten hakijan soveltuvuutta tehtävään.

 

Hakijoiden esitteleminen yritykselle

Haastattelujen perusteella esittelemme sinulle sopivimmat ja pätevimmät hakijat sopimuksen mukaan joko kasvotusten tai kirjallisesti.

 

Haastattelut asiakasyrityksessä

Esittelyjen perusteella valitsemme yhdessä sopivimmat henkilöt, joiden kanssa sovimme jatkokeskustelun yrityksessäsi.

Soveltuvuusarviointi

Kun valitset rekrytointiprosessin osaksi soveltuvuusarvioinnin, saat objektiivista ja kokonaisvaltaista näkemystä siitä, miten hakija tulee menestymään tehtävässä ja soveltumaan yritykseesi.

 

Suosittelijatarkistukset

Tarkistamme hakijan työ- ja koulutodistukset sekä hakijan nimeämät suosittelijat.

 

Rekrytointipäätös

Tuemme sinua tärkeän valinnan tekemisessä. Lisäksi huolehdimme siitä, että rekrytointiprosessissa mukana olevat hakijat saavat tiedon prosessin etenemisestä.

 

Yhteydenpito valinnan jälkeen

Olemme sinuun ja uuteen työntekijääsi yhteydessä myös perehdytysajan päätyttyä, jotta voimme varmistaa, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Mitä eroa on rekrytoinnilla ja henkilöstövuokrauksella?

Icon
Rekrytointi

Kun tiedät, että yrityksesi tarvitsee osaamista pitkälle aikavälille ja voi työllistää uuden työntekijän yrityksesi kirjoille, rekrytointi voi olla juuri sopiva vastaus. Rekrytointikumppaninasi Sihti auttaa yritystäsi aina työpaikkailmoituksen markkinoinnista hakijoiden haastattelemiseen ja palkkauspäätökseen asti – yrityksesi solmii työsopimuksen työntekijän kanssa ja huolehtii työnantajalle kuuluvista vastuista.

Icon
Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus mahdollistaa yritykselle sujuvan henkilöstön palkkaamisen ennakoimattomissa tilanteissa. Esimerkiksi muuttuvat aikataulut, projektit, huoltoseisokit tai äkilliset poissaolot lisäävät henkilöstötarvetta. Henkilöstövuokrauksessa Sihti vastaa koko hakuprosessista ja on valittavan työntekijän työnantaja. Laskutamme yritystäsi vain työntekijöidemme toteutuneiden työtuntien mukaan.

Osarekrytoinnit

Haluatko ulkoistaa yhden tai useamman rekrytointiprosessin osan Sihdille? Riippuen yrityksesi tarpeista Sihti voi huolehtia koko rekrytointiprosessista lähtöviivasta maaliin asti, mutta yhtä lailla Sihdin osaaminen ja työkalut ovat hyödynnettävissäsi yksittäisissäkin rekrytointiprosessin vaiheissa. Sihdin täydellisesti räätälöitävissä oleva osarekrytointipalvelu mahdollistaa yrityksellesi joustavan tavan ulkoistaa osan uusien tekijöidenne hakuprosessia.

Osarekrytointipalvelumme ovat hyödynnettävissä esimerkiksi seuraavissa vaiheissa: hakemusten vastaanotto, CV-karsinta, videohaastattelupalvelu sekä DSI – luotettavuus- ja turvallisuuskyselyt.

Kysy lisää!

Muut Sihdin rekrytointipalvelut

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!