Asuin- ja toimitilarakentaminen

Asuin- ja toimitilarakentamisen henkilöstöratkaisut Sihdin avulla

Ammattitaitoiset osaajat asuin- ja toimitilarakentamisen projekteihin

Uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen muodostavat näkyvimmän osan rakentamista. Yksittäiset kohteet voivat liittyä asuinrakentamiseen, julkisiin kiinteistöihin tai erilaisiin toimitila- ja teollisuuskohteisiin.

Vaihtelevat ja nopeastikin muuttuvat henkilöstötarpeet haastavat asuin- ja toimitilarakentamisen alalla toimivia yrityksiä. Rakennusalan henkilöstövuokraus on tehokas tapa saada joustavasti osaavaa työvoimaa uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen projekteihin. Jotta yritys voi menestyä kilpailluilla markkinoilla, on tärkeää yhdistää oikealla osaamisella varustettu työntekijä yrityksen työtarpeeseen. Yksittäisten työvaiheiden resursoinnin lisäksi työmaille on tärkeää löytää koko projektin ajaksi hyvällä yleisosaamisella varustettuja timpureita, rakennustyöntekijöitä tai rakennussiivoojia, joilla on riittävästi ammattitaitoa ja kykyä mukautua työmaan muuttuviin tarpeisiin. Sihdin avulla yrityksesi voi varmistaa riittävät henkilöstöresurssit kaikkiin asuin- ja toimitilarakentamisen työvaiheisiin. Kun valitset Sihdin HR-kumppaniksesi, tuemme yritystäsi ja rakennusprojektin läpivientiin osallistuvia urakoitsijoita, olipa kyse muutaman tunnin työtehtävän nopeasta täyttämisestä tai useamman vuoden resursoinnista.

Icon

Ota yhteys meihin ja kerro henkilöstötarpeistasi

Icon

Sihti etsii työntekijät, joita yrityksesi tarvitsee

Icon

Sihti työnantajana huolehtii työntekijöiden työsuhteiden koko elinkaaresta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Sihdin asuin- ja toimitilarakentamisen tiimiin!

Jotta yrityksessäsi on riittävästi osaavia työntekijöitä, on asiantuntevan ja alan haasteen ymmärtävän HR-kumppanin valinta ratkaisevan tärkeää. Sihdin asuin- ja toimitilarakentamisen työvaiheet ja tehtäväsisällöt ymmärtävät asiantuntijat auttavat yritystäsi ammattitaitoisten työntekijöiden tavoittamisessa. Ota yhteyttä meihin, kun yrityksesi tarvitsee ammattitaitoisia työntekijöitä omiin projekteihisi. Teemme myös jatkuvasti rekrytointeja eri työnjohto- ja toimihenkilörooleihin ympäri Suomen.

Joni Lindgren

Avainasiakaspäällikkö

Phone icon +358 40 183 4540 Email icon joni.lindgren@sihti.fi

”Työkuorma muuttuu päivittäisellä ja viikoittaisella tasolla hyvinkin paljon. Kun on tarvittu enemmän työntekijöitä, Sihdiltä on saatu tähän apua.”

Projektipäällikkö Altti Renfors, Bilfinger Nordics

Sihti tarjoaa ratkaisut asuin- ja toimitilarakentamisen henkilöstötilanteisiin

 • Arrow icon jouhevasti ja nopeasti – Sihdin valtakunnallisesta työntekijäpoolista voi löytyä yritykseesi sopiva tekijä nopeasti
 • Arrow icon kustannustehokkaasti – Sihti huolehtii työnantajana henkilöstökuluista, eikä yritykseltäsi veloiteta muuta kuin työntekijöiden toteutuneet työkustannukset
 • Arrow icon maanlaajuisesti ja jokaisella Suomen alueella – tiimimme toimii valtakunnallisesti, joten voimme palvella yritystäsi sijainnista riippumatta, ja meillä on vahva ymmärrys alueellisista erityispiirteistä
 • Arrow icon asiakaslähtöisesti – HR-kumppaninasi Sihti huolehtii koko työllistämisprosessista aina hakuvaiheesta työsuhteen ylläpitämisen eri vaiheisiin, jotta säästät resursseja ja kustannuksia

Etsitkö työntekijöitä asuin- ja toimitilarakentamisen tehtäviin?

Riittävän työvoiman varmistaminen vie yritykseltäsi aikaa ja taloudellisia resursseja. Sihdiltä saat kaikki henkilöstöratkaisut saman katon alta – henkilöstövuokrauksen kautta saat lisää työvoimaa niin lyhyempiin tuurauksiin kuin pidempiin vuokratyösuhteisiin, ja rekrytointien kautta yrityksesi työllistää ammattilaisen suoraan omille kirjoilleen.

Henkilöstövuokraus asuin- ja toimitilarakentamisen tehtävissä

Henkilöstövuokraus on joustava ja kustannustehokas keino henkilöstötarpeiden hallintaan. Henkilöstövuokrauskumppaninasi Sihti huolehtii koko prosessista alusta loppuun – Sihti huolehtii kaikista työntekijän työsuhdeasioista aina työsopimuksen kirjoittamisesta ja palkanmaksusta koko työsuhteen hallinnointiin. Henkilöstövuokrauksessa yritykseltäsi veloitetaan työntekijän toteutuneet työkustannukset sopimuskertoimen mukaan. Näin yrityksesi on helpompi ennakoida, millaiset henkilöstöön liittyvät kulut todellisuudessa ovat.

Lue lisää
Sihdin rekrytointipalvelut

Kun rekrytointiprosessi on ulkoistettu rekrytointikumppanille, yritykselle jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaansa. Sihti on jo yli kymmenen vuoden ajan yhdistänyt oikeita osaajia ja asiakasyritystemme työtehtäviä vauhdikkaalla rakennusalalla ja raskaan teollisuuden haasteissa. Näsijärven liepeiltä koko Suomen työmarkkinoille ponnistanut Sihti auttaa sinua sijainnistasi riippumatta – olipa yrityksesi henkilöstötarve mikä tahansa, Sihdin kautta löydät ympäri Suomen osaavia työntekijöitä niin lyhyempiin projekteihin kuin vakituisiin tarpeisiin joustavasti, tehokkaasti ja sujuvasti.

Lue lisää

Tutustu Sihdin toimialoihin

Sihti palvelee yritystäsi laajasti rakennusalan ja teollisuuden henkilöstötarpeissa. Tutustu sinua kiinnostavaan toimialaan painamalla kuvaketta!

Sihtaa uudelle uralle – löydä uusi työsi Sihdin avulla!

Etsitkö uutta työtä asuin- ja toimitilarakentamisen parista? Rakennushankkeiden eri työvaiheissa tarvitaan osaamista ja ammattitaitoa esimerkiksi maanrakennustehtävistä, runkorakentamisesta ja elementtiasennuksista, sisätilojen rakentamisesta ja pintojen viimeistelystä, talotekniikan asennustehtävistä sekä rakennusaikaisesta siivouksesta ja rakennuslogistiikasta. Sihdin asiakasyrityksissä on tarjolla töitä muun muassa timpureille, rakennustyöntekijöille tai rakennussiivoojille.ympäri Suomen.

Rekisteröidy siis Sihdin sivuilla työnhakijaksi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä – meillä voi olla sinua kiinnostava pesti tarjolla!

  Löydä se oikea tekijä

  Sihtaamme aina todellisiin työelämän täysosumiin. Haluamme löytää sinulle oikeat tekijät, jotka ovat mahdollistamassa yrityksesi kasvun ja menestyksen niin nykyisissä hankkeissa kuin tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa. Sihdin kanssa olet matkalla kohti parempia työpäiviä!

  Tarvitsetko henkilökuntaa?

  Vastaamme saman päivän aikana! *

  Tarvitsen:

  *Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

  *Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

  GDPR-ehdot

  Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

  Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi

  Takaisin

  Kiitos mielenkiinnostasi!

  Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!